INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASASINAT

Fostul coechipier al lui Buga ar fi fost asasinat! Avea o curea în jurul gâtului

Un fotbalist de la Aris Salonic a fost asasinat!
Un fotbalist de la Aris Salonic a fost asasinat!

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2021 11:07 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 16:02

Nikos Tsoumanis (31 de ani), ex-Aris Salonic și fost coechipier cu Mugurel Buga (43) la Skoda Xanthi în 2010, a fost găsit în această dimineață fără suflare în mașina sa.

O veste terifiantă vine din fotbalul grec. Un fotbalist a fost găsit mort la periferia Salonicului, poliția suspectând un asasinat!

Nikos Tsoumanis nu a mai putut fi salvat la spital

Nikos Tsoumanis, fundaș stânga, care a jucat între 2015 și 2018 la Aris și care evolua din vară la Makedonikos, în liga a treia elenă, a fost descoperit în această dimineață în Kalamaria, la 7 kilometri sud-est de Salonic. Dispariția sa fusese anunțată încă de luni.

Era în mașina sa, nu avea puls, a fost transportat de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Cauza decesului: ”Moarte prin sufocare”.

Fostul coechipier al lui Buga ar fi fost asasinat! Avea o curea în jurul gâtului
Mașina în care a fost găsit Nikos Tsoumanis

Nikos Tsoumanis ar fi fost sugrumat

Criminaliștii au sosit imediat și au început ancheta. Potrivit primelor informații oferite de jurnaliștii greci de la metrosport.gr, Tsoumanis ar fi fost sugrumat! Avea o curea în jurul gâtului și mâinile legate!

Coleg cu Buga la Xanthi

Nikos Tsoumanis a fost coleg în Grecia cu Mugurel Buga. Grecul și fostul atacant de la Rapid și FC Brașov au jucat împreună la Skoda Xanthi. Tsoumanis a evoluat la Xanthi între iulie 2010 și august 2012, iar Buga a fost legitimat între ianuarie 2010 și iulie 2011.

Răzvan Lucescu, lider cu PAOK în Grecia

PAOK a învins cu 3-1 pe terenul lui OFI Creata și, profitând de egalul lui Olympiakos în derby-ul cu Panathinaikos (0-0), a urcat pe locul 1, la egalitate de puncte cu Volos, dar cu golaveraj superior.

Tocmai pe Volos o va întâlni etapa viitoare, pe 17 octombrie, la Salonic

După pauza dedicată naționalelor, vine Volos în „Toumba”. Apoi, PAOK are cea mai dificilă partidă din acest start de sezon. Pe 24 octombrie, împotriva lui Olympiakos, pe „Karaiskakis”. Urmează și „dubla” din Conference League cu FC Copenhaga, liderul grupei F.

Răzvan Lucescu, poveste amuzantă cu Marica: „M-a sunat și am rămas blocat”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mbappe, șocat de șeful lui PSG: „E înfricoșător! Ce înseamnă asta?!”

Gică Craioveanu surprinde » Despre ce jucător al Barcelonei spune că „n-ar juca nici la Craiova”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  05 Octombrie 2021, 15:18

Să-i fie țărâna ușoară...

640334096461844
Nicolae Ceausescu  •  05 Octombrie 2021, 13:48

Jurnalism de doi lei cincizeci, ăla zace mort cu o curea in jurul gâtului, dar e important că Răzvan Lucescu e lider cu PAOK.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează