INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Un mare fundaș de la Manchester United semnează în MLS-ul lui Lionel Messi

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 19:11 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 19:11

Fostul fundaş internaţional al echipei Manchester United, Phil Neville (46 de ani), a fost numit antrenor al formaţiei Portland Timbers din MLS (liga profesionistă americană de fotbal).

Fostul fundaş internaţional englez de la Manchester United, care s-a alăturat staff-ului echipei naţionale a Canadei în calitate de antrenor secund după ce a părăsit Inter Miami în iunie anul trecut, s-a angajat la Portland până în 2026.

„Sunt extrem de entuziasmat de provocarea care mă aşteaptă", a declarat tehnicianul de 46 de ani într-un comunicat publicat pe site-ul clubului. 

Fanii sunt cea mai importantă parte a acestui club de fotbal, cu intensitatea şi sprijinul lor, şi cred că această călătorie va fi ceva special. Am amintiri frumoase din vizita mea la Portland, care îmi aminteşte de Manchester, oraşul meu natal, şi abia aştept ca familia mea să descopere acest oraş frumos".+, a spus el.

Fotbal în timpul războiului » Record all-time: cât a putut să dureze un meci din prima ligă a Ucrainei: raidurile aeriene au provocat HAOS

Wayne Rooney face o mărturisire șocantă: „Beam până când leșinam"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează