INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA - REAL MADRID 2-1

VALENCIA - REAL MADRID 2-1 // VIDEO Zinedine Zidane, la primul eșec de la revenire » AS acuză: „Fără forţă şi scânteie, Real a tras obloanele”

Valencia -  Real Madrid 2-1 // FOTO: Reuters
Valencia - Real Madrid 2-1 // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 11:49

Zinedine Zidane a pierdut miercuri primul meci de la revenirea la Real Madrid, 1-2 în deplasare cu Valencia. „Orice eşec doare, dar nu am ce le reproşa jucătorilor. E un moment complicat, într-un sezon complicat. S-a văzut echipa cu obiectiv”. 

Click AICI pentru statistici

Zidane n-are bagheta magică şi nu putea arunca apă vie peste o echipă neobişnuită să rămână fără obiectiv din martie. Victoria chinuită cu Huesca a fost doar amăgire, Valencia developând miercuri seară slăbiciunile Reale (2-1). Golul lui Benzema din final nu a estompat diferenţa de atitudine şi de intensitate de pe Mestalla.

Fără forţă şi scânteie, Madridul s-a expus goleadei Valenciei, în marş către Ligă, şi a tras obloanele. În timp ce «liliecii» au zburat, au jucat cu viteză şi entuziasm, Los Blancos numai s-au plimbat pe teren”, acuză AS.

„Trebuie să trăim şi răul”

Golurile trupei lui Marcelino au venit după două cornere, cu portarul Navas complice la deschiderea scorului semnată de Guedes şi apoi Casemiro vinovat la "capul" lui Garay, singura ocazie a oaspeţilor fiind reuşita lui Karim Benzema din minutul 90+3!

Şi Zizou a recunoscut superioritatea gazdelor: „N-am marcat noi primii, nu ne-a ieşit nimic în prima repriză. Dar nu le pot reproşa nimic jucătorilor mei, pentru că au întâlnit o echipă bună care s-a văzut că are obiective.

Ca orice eşec şi acesta doare. E un moment complicat, într-un sezon complicat. Eu sunt alături de elevii mei, avem atâtea de discutat şi o lună să îndreptăm situaţia. Trebuie să trăim şi răul”. 

Vezi aici clasamentul actualizat din La Liga!

17 jocurifără eşec (10 victorii şi 7 egaluri) are Valencia în toate competiţiile, serie unică în istoria centenară a clubului. De 18 partide sunt neînvinşi "liliecii" pe teren propriu

"Am jucat aproape perfect şi am fost cu mult peste Real. Trebuie să-l contrazic pe Zidane, nu a fost un meci echilibrat şi puteam câştiga mai clar. Ne-am păstrat calmul şi convingerea în ideile pe care le avem"
Marcelino, antrenor Valencia

Vezi aici rezultatele + programul etapei a 30-a din La Liga

10 aniau trecut de la ultimul sezon cu cel puţin 15 înfrângeri pentru Real (are 9 în campionat). Recordul negativ este de 19, în 1984-1985

Vezi și: VIDEO + FOTO Zinedine Zidane, primul eșec de la revenire! „Liliecii” atacă locurile de Liga Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  04 Aprilie 2019, 14:40

Joci si cum iti permite adversarul!Valencia a jucat cu marcaj om la om sufocant,care se dublau sau se triplau pe adversarul care primea mingea!Asta presupune un mare consum de energie dar si-au permis, din cauza ritmului lent al jocului!Iar in consecinta Real Madrid a trimis prima minge spre poarta Valenciei... in minutul79-o lovitura de cap,de la vreo 11 m- a lui Sergio Ramos-putin pe langa poarta!Si- culmea ghinionului- Keylor Navas a primit gol, chiar pe coltzul sau!Numai dupa ce s-a facut 2-0(in min.85)- si dupa ce se facusera cate trei schimbari,iar Valencia renuntase la marcajul om la om-a putut Real Madrid sa trimita primul sut pe poarta si apoi sa inscrie golul de 2-1,dar era prea tarziu!

cneius
cneius  •  04 Aprilie 2019, 12:42

Echipa nu are obiectiv ? Daca mai pierde multe meciuri iar urmaritoarele nu se incurca, Real poate pierde Liga Campionilor ! Nimeni nu vede asta sau ziaristii scriu doar asa, la plezneala ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează