INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO În lacrimi la ultimul meci pe teren propriu » Urmează să plece la Barcelona: „Voi da totul pentru a fi în cea mai bună formă”

Vitor Roque // FOTO: Imago
Vitor Roque // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 09:49 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 11:30

Vitor Roque, atacantul brazilian de 18 ani al celor de la Atletico Paranaense, s-a despărțit în lacrimi de fani. La finalul lunii va pleca la Barcelona.

Cumpărat în vară de Barcelona, pentru 40 de milioane de euro, Vitor Roque pleacă după 2 ani de la Atletico Paranaense. Iar duminică seară a jucat ultimul meci pe teren propriu (3-0 cu Santos). Va mai juca un meci în deplasare (7 decembrie, la Cuiaba), iar de pe 28 decembrie va ajunge la Barcelona, pentru a se pune la dispoziția lui Xavi.

VIDEO Vitor Roque, în lacrimi în fața fanilor

Brazilianul a fost titular și a jucat 84 de minute. Când a ieșit de pe teren, atacantul a fost aplaudat la scenă deschisă de întregul stadion. Și a părăsit arena în lacrimi.

După meci, Roque a vorbit despre perioada petrecută la Atletico Paranaense și despre ce urmează pentru el.

„De când am venit aici, fanii m-au primit foarte bine. Sunt fericit. E un vis pentru mine să ajung în Europa. Acum trebuie să continu munca. Voi munci foarte mult ca să fiu în cea mai bună formă la Barcelona. 

Sunt foarte fericit pentru ce urmează. Cred că am ajutat clubul să atingă maximum. Sunt fericit pentru club și pentru fani, care mi-au arătat dragoste și mereu m-au sprijinit”, a spus Vitor Roque, potrivit Mundo Deportivo.

Crescut de Cruzeiro, Roque a fost cumpărat de Atletico Paranaense în aprilie 2022, pentru 4,7 milioane de euro. Pentru Atletico Paranaense, a bifat 81 de meciuri, în care a reușit 28 de goluri și 11 pase de gol.

Citește și: 

Pep Guardiola „l-a înțepat” pe Mikel Arteta, după remiza cu Tottenham: „Nu vreau să fac ce a făcut el”

Barcelona - Atletico Madrid 1-0: Joao Felix și-a răpus fosta echipă!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
danglumetu
danglumetu  •  04 Decembrie 2023, 17:13

81 de meciuri intr-un an si jumatate??? imposibil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează