INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO // EXCLUSIV Marius Șumudică, adulat de turci: „Fac poze cât nu făceam în 6 luni în România. Nu mă lasă nimeni să plătesc nimic!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 20:00

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe GSP.RO în fiecare miercuri de la ora 20:00, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. Acesta a vorbit despre tratamentul de care beneficiază din partea fanilor turci.

Vă dau cuvântul meu de onoare că mă duc până la supermarket și fac poze cât nu făceam în 6 luni în România. Sunt bolnavi după fotbal! La restaurante nu plătesc, nu mă lasă nimeni să plătesc. 

Doar dacă retrogradez, ferească Dumnezeu!, se rupe automat contractul. Și-au dat seama și vor să continuăm. Mi-au dat mână liberă. Am adus 19 jucători când am venit și-am păstrat doar doi turci. Aici se dă o listă la început cu 28 de jucători dintre care 14 străini și restul turci. Mi-am adus străinii și-am luat-o de la capăt”, a declarat Șumudică în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia

Marius Șumudică este în acest moment cu Gaziantep pe locul 10 al clasamentului, cu 12 puncte acumulate după 9 runde. Antrenorul român este foarte apreciat în Turcia încă din perioada în care a antrenat-o pe Kayserispor (iulie 2017 - mai 2018).

Tehnicianul avea contract cu Gaziantep până în vara anului viitor, iar turcii, mulțumiți de evoluția echipei, i-au oferit o nouă înțelegere valabilă până în 2021. 

1 milion de euro pe sezoneste salariul pe care Șumudică și membrii staff-ului său îl vor încasa în Turcia

„Sunt pe placul turcilor. Mă bucur de popularitate și există un curent. Au început să spună pe la televiziuni că au nevoie de străini, că uite ce face Șumudică. Își îndreaptă atenția și spre alți antrenori din afara țării, eu fiind singurul străin acum.

Aici se plimbau antrenorii de la o echipă la alta. În Liga 2 n-ai voie să antrenezi dacă nu ești turc. Nici în Liga 3. Își protejează oamenii. Au peste 300 de antrenori cu licență Pro, iar eu sunt în primii 18 și singurul străin. Sunt antrenori turci care nu știu nicio limbă străină, iar translatorul nu știi cum transmite. Vor să aducă antrenori străini de calitate”
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU MARIUS ȘUMUDICĂ

3 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângerisunt rezultatele înregistrate de Gaziantep în acest sezon, în campionatul din Turcia

2 trofeea câștigat Marius Șumudică în cariera de antrenor, ambele cu Astra Giurgiu: campionatul (sezonul 2015-2016) și Supercupa României (2016)

VEZI ȘI:

DINAMO // VIDEO Ionuț Negoiță, surprins la coaforul din hotelul RIN, chiar înaintea conferinței de presă susținute astăzi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
112914666315881
Gargantua Egor  •  31 Octombrie 2019, 12:12

*** se lauda cu locul 10 ! Mare antrenor tata, in Turchia unde doar publicul face spectacol ! Vino bai *** si da interviuri cand ajungi pe podium , altfel nu existi, scamatorule !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  31 Octombrie 2019, 10:50

FAC POZE CU ,,modelul"...era culmea sa plateasca

jabs
jabs  •  31 Octombrie 2019, 10:49

FAC POZE CU ***...era culmea sa plateasca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează