INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

VIDEO + FOTO Lovitură puternică încasată de Gerardo Martino, fostul antrenor al Barcelonei: a primit o minge în față, i-au căzut ochelarii și s-a rănit la nas!

Gerardo Martino s-a rănit în zona nasului +2   FOTO
Gerardo Martino s-a rănit în zona nasului

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2019 13:04

Gerardo Martino a debutat cu succes pe banca Mexicului, care a câștigat clar primele două amicale: 3-1 cu Chile și 4-2 cu Paraguay.

Marți seară, în al doilea meci, s-a speriat în ultimul minut al primei reprize. Neatent o clipă la joc, a fost lovit cu mingea în față, ochelarii s-au spart și i-au căzut, rănindu-l la nas. Dar tehnicianul s-a amuzat, și-a șters sângele cu un prosop și a continuat partida.

"Tata" Martino, 56 de ani, a antrenat Barcelona în 2013-2014, a pregătit după aceea doi ani "naționala" Argentinei, trecând apoi la echipa americană Atlanta United, cu care a cucerit titlul în MLS. 

gerardo martino 2 +3 FOTO

Vezi și: Incredibil! Ognjen Vranješ, internaționalul lui Anderlecht, arestat pe aeroport și ținut o noapte în centrul de refugiați!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
teniss
teniss  •  27 Martie 2019, 18:08

am crezut ca-i Schumi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează