INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / AC MILAN - LAZIO 2-1

VIDEO » Lazio, furată! Inzaghi, scandalizat de golul cu mâna al lui Cutrone: ”E incredibil că nu s-a văzut un asemenea henț”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 10:27

Antrenorul lazialilor, Simone Inzaghi, s-a plâns la conferință: ”Imaginile au fost evidente. Acel gol trebuia anulat. Seria noastră invincibilă s-a încheiat”. Biancocelestii aveau 8 meciuri la rând fără eșec în toate competițiile.

"Milan a fost mai bună ca noi, dar meritam un egal", spunea Simone Inzaghi la conferința de presă. Era supărat pe arbitri, cei care au validat o nouă "mano de Dios". Cutrone a deschis scorul lovind mingea nu cu capul, cum s-a crezut inițial, nici cu spatele, cum susține atacantul rossonero, ci cu antebrațul! "Centralul" Irrati nu a observat, iar asistentul de pe acea parte nu a reacționat. VAR a tăcut!

"E o nebunie cu tehnlogia video"

"E incredibil că nu s-a văzut un asemenea henț! Imaginile sunt cea mai bună dovadă. Acel gol trebuia anulat", s-a lamentat antrenorul lui Lazio. "Nu înțeleg de ce VAR nu a intervenit. E o nebunie cu tehnologia video. Am notat că Irrati a comunicat cu asistenții după acea fază, dar sunt sigur că vorbeau numai dacă a fost sau nu ofsaid. L-am întrebat și pe Cutrone după partidă, mi-a zis că a atins balonul cu spatele. Dar nu e treaba lui, arbitrii decid".

"De fiecare dată se greșește împotriva lui Lazio"

Inzaghi se întreba "cum s-ar fi derulat și terminat jocul fără acel gol? Nimeni nu poate știi. În orice caz, nu e prea bine să pierzi cu 2-1, iar unul dintre golurile adversarilor să fie neregulamentar. Și precedenta noastră înfrîngere, cu Torino, a fost provocată de folosirea greșită a VAR-ului. Ni s-a spus că mai pot apărea erori și să avem răbdare. Numai că de fiecare dată se întâmplă împotriva lui Lazio". 

"Cutrone? Inadmisibilă o asemenea eroare. Nu-mi place deloc să pierd astfel. Dacă sunt învins, măcar să fiu învins pe teren"
Simone Inzaghi, antrenor Lazio

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează