INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA

VIDEO Un român a marcat unicul gol în Kisvarda - Ujpest! Andreas Calcan, roșu după 10 minute

Calcan, eliminat în Kisvarda - Ujpest
Calcan, eliminat în Kisvarda - Ujpest

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 22:20

Claudiu Bumba (26 de ani) a marcat unicul gol al partidei dintre Kisvarda și Ujpest. Andreas Calcan (26 de ani), de la oaspeți, a văzut cartonașul roșu la 10 minute de la intrarea pe teren.

Duelul românilor din prima ligă maghiară a fost decis de Claudiu Bumba. Mijlocașul român a marcat în minutul 63, cu o execuție simplă, din 6 metri, după ce a scăpat din marcajul fundașilor. La Kisvarda a mai evoluat și fundașul central Cornel Ene (26 de ani), în timp ce portarul Mihai Mincă (35 de ani) a fost rezervă. 

Andreas Calcan a fost introdus pe teren la pauză, iar în minutul 55 a văzut direct cartonașul roșu. Fotbalistul adus de Ujpest de la Viitorul lui Hagi a doborât un rival fără minge, iar arbitrul l-a eliminat după consultări cu asistentul.

820 de spectatoriau asistat la meciul dintre Kisvarda și Ujpest

Andreas Calcan riscă retrogradarea

Datorită victoriei de astăzi, Kisvarda a urcat până pe locul 6 în Ungaria, cu 34 de puncte. Ujpest are emoții serioase în privința retrogradării. Formația cu 20 de titluri de campioană în palmares este prima deasupra liniei retrogradării.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV PAOK Salonic dorește un internațional român! Clubul din Liga 1 are nevoie urgentă de bani și vrea să îl cedeze

VIDEO Nicolae Stanciu a marcat pentru Slavia Praga!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  31 Mai 2020, 14:19

LA DAT SI PE ASTA HAGI HAHAHAAHA M LA PASTRAT PE FISU LU GANEA , CARE SARACU NU JOACA NIMIC :))) bRAVI REGEEELE NOSTRU , VINDE TOT CE E BUN , REZULTATE DOAR AICI PE PLAN INTERN, CAND IESIM AFARA LUAM BATAIE CA HOTII DE CAI BRAVO *** NOSTRU ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează