INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Zidane, misterios după victoria cu Liverpool: „Viitorul meu acolo? Clubul e în continuare important pentru mine”

FOTO: Imago +17   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 10:22 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 11:43

Real Madrid a câștigat turul sferturilor UEFA Champions League, 3-1 cu Liverpool, dar fanii madrilenilor se tem că ar putea să-l piardă pe Zinedine Zidane la finalul sezonului.

La finalul partidei de la Madrid, Zidane a vorbit pentru Sky Sports cu fostul său coleg, Alex Del Piero, și a lăsat o portiță deschisă pentru o revenire la Juventus, de data aceasta în calitate de antrenor.

„Dacă îmi e dor mai mult de Alex sau de Italia? La fel! Italia e în inima mea, am stat cinci ani în Torino, la Juventus. Clubul este în continuare important pentru mine. Viitorul la Juve? Acum sunt aici, vom vedea...  Îmi place ce fac, dar e dificil să o fac mai bine. Încerc, am echipă pentru a face asta”, a spus Zidane, potrivit Mundo Deportivo.

Zidane la Juventus?

Zidane (48 de ani) a revenit la Real Madrid în martie 2019, după mandatul avut între ianuarie 2016 și mai 2018, și mai are contract până la finalul sezonului 2021-2022.

Acum, francezul poate fi o opțiune pentru Juve, care, sub comanda lui Andrea Pirlo, nu trece prin cele mai bune momente. Italienii au fost eliminați de Porto din optimile Ligii Campionilor, iar în Serie A sunt pe locul 4 (56 de puncte, la egalitate cu Napoli, locul 5), la 12 puncte de liderul Inter.

VIDEO  Cele mai tari momente ale lui Zidane la Juventus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Ceea ce fac e extraordinar!” » Discursul lui Zinedine Zidane după Real Madrid - Liverpool 3-1 + pe cine a lăudat

Imaginea serii în Champions League: unul dintre asistenții lui Hațegan l-a luat deoparte pe Erling Haaland după meci

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  07 Aprilie 2021, 12:58

Cu arbitrii Zizou, cu arbitrii! Da-i nainte!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează