INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)

VIDEO Mbappe și brazilienii, ironizați în vestiarul Argentinei după finala Mondialului! Emiliano Martinez a dat tonul: „Un minut de reculegere pentru Mbappe care e mort”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 07:05 / Actualizat luni, 19 decembrie 2022 10:18

Argentina a câștigat finala Campionatului Mondial 2022, contra Franței, 3-3 în timpul regulamentar și 4-2 la penalty-uri. La final, jucătorii lui Lionel Scaloni au dat petrecut în vestiar.

După victoria dramatică din ultimul act, argentinienii s-au dezlănțuit în vestiar. Fotbaliștii sud-americani au dansat și au cântat, bucurându-se de succes. Și nu au uitat de marii rivali, brazilienii, și nici de vedeta Franței, Kylian Mbappe.

De ce a meritat Argentina titlul mondial
7 scurte
De ce a meritat Argentina titlul mondial

Mbappe și brazilienii, ironizați în vestiarul Argentinei

Argentinienii i-au ironizat pe brazilieni și pe Kylian Mbappe. Toți fotbaliștii strigau „Un minut de reculegere”, iar unul dintre ei trebuia să numească o persoană.

După ce s-au gândit la brazilieni, portarul Emiliano Martinez și-a amintit de Kylian Mbappe, vedeta Franței care a marcat de 3 ori în finală.

„Un momente de reculegere. Pentru cine? Pentru brazilieni, care sunt morți. Un momente de reculegere. Pentru cine? Pentru Mbappe, care e mort”, au strigat argentinienii în vestiar, potrivit Marca.

Martinez, în lacrimi după titlul mondial cucerit cu Argentina

Emiliano Martinez, portarul celor de la Aston Villa, a fost unul dintre eroii „pumelor” la acest turneu final. După cucerirea trofeului, a izbucnit în lacrimi.

„A fost un meci în care am suferit mult, chiar dacă am deținut controlul. Ei au revenit și au pus presiune. Naționala noastră este predestinată să sufere. Am visat de mic la acest trofeu. Nu am cuvinte să pot descrie ce simt acum. 

Am fost foarte calm la începutul seriei de penalty-uri, le-am zis și colegilor să rămână concentrați. Dedic această victorie familie mele. Au trecut prin multe, eu provin dintr-o regiune extrem de umilă.  Am plecat de mic în Anglia pentru a-mi face un rost. Victoria asta înseamnă totul!”, a declarat Emiliano Martinez. 

Citește și: 

L'Equipe îl scoate vinovat pentru pierderea trofeului: nota 2 din partea jurnaliștilor francezi!

Gică Popescu și Răducioiu au taxat dur gestul cu tentă obscenă de pe podiumul finalei CM: „Rușinos! După o prestație fabuloasă, să faci așa ceva...”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
Stars
Stars  •  22 Decembrie 2022, 13:29
Postat de gicab pe 19 Decembrie 2022, 14:05

N-ai înțeles nimic... mbappe de unde a căzut?

Eu "nu am inteles nimic" si tu o deviezi de la mesajul legat de "fecesebe" la "mbapee".....frustrarea perpetua/perena lasa urme adanci! :)))))))))))

andrei.v.c
andrei.v.c  •  19 Decembrie 2022, 18:54
Postat de 11dumbledore pe 19 Decembrie 2022, 15:29

Nu cred ca a zis nimeni de argentinieni ca ar fi niste ingerasi. Dar provocarile olandeze au existat si inainte si in timpul meciului si au fost publice. Nu cred ca am vazut vreodata la nivelul asta ca la penaltiuri sa se incerce o asemenea intimidare de joasa speta (nici macar la nivel de ligi inferioare)... Daca Lautaro rata, nu cred ca olandezii mai pozau atat in victime...

dar baiatul ala cocalar din poarta argentinei cum facea in finala?

steauaefcsb
steauaefcsb  •  19 Decembrie 2022, 17:25

Pai Mbappe i-a dat 3 goluri,sutand in acelasi loc! Cat de prost sa fii sa mai deschizi gura cand omul pur si simplu te-a distrus ca portar?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează