Derapaj al lui Daniel Pancu, după ce a văzut imaginile cu gestul vulgar al lui Emiliano Martinez: „E puțin retard, se vede în privire”

Daniel Pancu, la „DigiSport Special” +11   FOTO
Daniel Pancu, la „DigiSport Special”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 20:23 / Actualizat luni, 19 decembrie 2022 20:37

Daniel Pancu (45 de ani), actual selecționer al naționalei U20 a României, a comis un derapaj atunci când a văzut imaginile cu gestul obscen comis de portarul Argentinei, Emiliano Martinez, destinat fanilor francezi. 

Duminică seara, după finala Campionatului Mondial, câștigată de Argentina la loviturile de departajare, Emiliano Martinez, portarul „pumelor”, a primit „Mănușa de Aur”, trofeul destinat celui mai bun portar al turneului final. 

Apoi a comis un gest vulgar, justificându-se ulterior că „am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”.

+7 FOTO

Derapaj al lui Daniel Pancu, după ce a văzut imaginile controversate cu Emiliano Martinez

La vederea imaginilor cu Martinez, Daniel Pancu, fost fotbalist, în prezent selecționerul naționalei U20, a comis un derapaj, numindu-l pe portarul lui Aston Villa „retard”. 

„E puțin retard. Se vede și în privire. E nebuneală aia. Nu poți să faci gestul ăsta la o festivitate de premiere la un Campionat Mondial. Eu zic că iese (n.r. - cu retard) la un control. Uitați-vă puțin la «Tăntălăul și Gogomanul» și luați două secvențe, o să vedeți. Dar ca portar e senzațional”, a spus Pancu la „DigiSport Special”.

„Mi s-a părut un portar excelent. La cât de inspirat, concentrat, ce figură de om implicat la loviturile de departajare a avut, aici nu s-a mai putut controla. E în zona de inadmisibil. Nu există așa ceva. E momentul ăla în care ți se poate întâmpla orice, tu ți-au îndeplinit obiectivul”, a spus și Ilie Dumitrescu, aflat în platou. 

Pancu nu e străin de gesturi obscene

Pancu a ținut să „taxeze” dur gestul lui Emiliano Martinez, însă de mai multe ori a comis el însuși gesturi vulgare, atât în cariera de jucător, cât și în cea de antrenor. 

Derapaj al lui Daniel Pancu, după ce a văzut imaginile cu gestul vulgar al lui Emiliano Martinez: „E puțin retard, se vede în privire”

În 2013, după ce a înscris de două ori împotriva lui Poli Iași, le-a arătat semne obscene fanilor ieșeni, care îl primiseră ostil înaintea meciului.

În același an, Mihai Stoica, managerul de la FCSB, anunța că „voi face un memoriu împotriva lui Daniel Pancu. Am intrat în posesia unui fişier video în care scandează nişte cuvinte obscene la adresa Stelei”.

De altfel, Pancu a strigat de foarte multe ori alături de galeria Rapidului scandări vulgare împotriva Stelei, iar la barajul Steaua - Rapid din 2018, pentru promovarea în Liga 3, a gesticulat vulgar în direcția fanilor steliști.

Derapaj al lui Daniel Pancu, după ce a văzut imaginile cu gestul vulgar al lui Emiliano Martinez: „E puțin retard, se vede în privire”

Mai multe știri de actualitate: 

Un fost mare internațional român, el însuși autor al unui gest obscen, îl critică pe portarul Argentinei după ieșirea vulgară: „N-are nicio scuză. Total aiurea”

Șeful clubului din Liga 1 a demisionat în această seară: „E a treia oară când am încercat să plec. Am trăit un șoc”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
aurelianionut
aurelianionut  •  20 Decembrie 2022, 13:11

Pancu:)))))))...abia venit de la mondial,după ce a înscris de 10 ori,dintre care 6 goluri portarului Argentinei...își permite să dea cu tifla.

popiques2
popiques2  •  20 Decembrie 2022, 08:14

Marinez e un pic campion mondial, Pancu e un pic…Pancu

rololiv
rololiv  •  20 Decembrie 2022, 05:10

Intr-adevar, Pancu este foarte bine plasat pentru a evalua nivelul intelectual al altora. Tocmai el, care cand povestea admirativ despre Cecenia idolulului sau Kadirov ne asigura ca nu e "neaparat de acord" ca "acolo poti sa omori femeile oricand". Nici vorba sa condamne cu oroare asa ceva. Cel mult, are anumite rezerve, dar insuficiente pentru a isi pierde admiratia fata de Cecenia. Pentru asemenea enormitati vecine cu apologia crimei , Pancu este numit antrenor al unei echipe nationale si invitat in studiouri de televiziune pentru a impartasi din productele mintii sale. Siderant!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează