Messi, recordman și pe Instagram » Campionul mondial are cea mai apreciată postare de sport

Lionel Messi are cea mai apreciată postare de sport din istoria Instagram. Foto: Instagram @leomessi
Lionel Messi are cea mai apreciată postare de sport din istoria Instagram. Foto: Instagram @leomessi

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 16:52 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 09:28

Lionel Messi (35 de ani) bate recorduri nu doar pe terenul de fotbal, ci și în afara acestuia după ce a devenit campion mondial cu naționala Argentinei.

Căpitanul „pumelor” a publicat o fotografie care a ajuns să fie cea mai apreciată postare de sport din istoria rețelei de socializare!

Cu ce l-ar fi îmbrăcat românii pe Lionel Messi, dacă lua Mondialul în România? Cele mai haioase 5 răspunsuri câștigă câte o minge Adidas Al Rihla
ARGENTINA
Cu ce l-ar fi îmbrăcat românii pe Lionel Messi, dacă lua Mondialul în România? Cele mai haioase 5 răspunsuri câștigă câte o minge Adidas Al Rihla

Lionel Messi are cea mai apreciată postare de sport din istoria Instagram

Leo Messi a postat pe Instagram o fotografie în care ridică trofeul suprem. Fotografia a atras un număr uluitor de aprecieri: în momentul redactării acestui articol, avea 43.422.621.

CAMPIONI MONDIALI! Am visat-o de atâtea ori, mi-am dorit-o atât de mult încât încă nu-mi vine să cred. Mulțumesc foarte mult familiei mele, tuturor celor care mă susțin și tuturor celor care au crezut în noi. Am demonstrat încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună și uniți, sunt capabili să realizeze tot ceea ce își propun. Meritul aparține acestui grup, care este mai presus de individualități, este forța tuturor celor care luptă pentru același vis. Am reușit! 

- Leo Messi, la descrierea postării

Messi l-a învins astfel pe Cristiano Ronaldo, care deținea acest record. Postarea portughezului, în care joacă șah împreună cu Lionel pe o geantă și își plănuiesc următoarele mutări, are 42.057.373 aprecieri. 

Așadar, „Puricele” câștigă „meciul” din social media, având cea mai apreciată postare legată de sport din istoria Instagram!

Recordul este deținut de o fotografie cu un ou din ianuarie 2019, 56,2 milioane de like-uri

Leo Messi, show în vestiar

La 35 de ani, Messi a reușit să câștige Campionatul Mondial, după ratările din 2006, 2010, 2014 și 2018. Iar la final a dat totul petrecerii în vestiar.

Vedeta de la PSG a fost cel mai fericit jucător în vestiarul „pumelor”. Messi a cântat alături de colegii săi, iar la un moment dat s-a urcat pe masă pentru a dansa cu trofeul în brațe.

Citește și:

Mâna dreaptă a lui Lucescu a sunat în redacția GSP ca să-l facă pachet pe Moldovan: „Râde de șeic? Aia e fantomă? Habar nu are”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează