INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CAMPIONATUL MONDIAL

9 jucători care vor merge la Mondial, orgie sexuală cu 30 de prostituate » Decizia neașteptată a Federației

Foto: TV Notas
Foto: TV Notas

Articol de - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 09:22

Revista locală TV Notas a numit petrecerea ”orgia de 24 de ore”. Avându-i în prim-plan pe cei mai importanți jucători ai Mexicului: Ochoa, Héctor Herrera și frații Giovani și Jonathan dos Santos.

Chiar după victoria împotriva Scoției, nouă internaționali mexicani au organizat o petrecere înaintea Mondialului. A fost mai mult decât un simplu party, a dezvăluit revista TV Notas, vorbind despre "orgia de 24 de ore". Cu 30 de prostituate.

Toate starurile verzi au fost acolo: portarul Ochoa (Standard), Jiménez, atacantul Benficăi, frații Giovani și Jonathan dos Santos, ex-Barcelona, acum la LA Galaxy, Héctor Herrera (Porto) și cei doi internaționali de la Frankfurt, Salcedo și Fabián.

Nimeni nu va fi însă sancționat. "O zi de concediu e o zi de concediu. Acestea sunt riscurile libertătății", a declarat Guillermo Cantu, secretarul general al federației mexicane. "Niciun jucător nu a lipsit de la antrenament. Era timpul lor liber". 

Nu e prima oară la mexicani

Ascunși sub borurile largi ale sombrerourilor, jucătorii mexicani cred că nu îi vede nimeni. Dar ziariștii locali au amintit și de alte două "petreceri" similare. În septembrie 2010, mai mulți internaționali au participat la o "fiesta" cu prostituate după amicalul contra Columbiei de la Monterrey.

Niciun an mai târziu, în iunie 2011, înaintea Copei America, la fel. De fiecare dată, cei vinovați au fost amendați și suspendați 6 luni de la națională. 

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (22)
id_valentin
id_valentin  •  07 Iunie 2018, 10:57

RATAT(barbat) = sa platesti o femeie pt sex

ray51
ray51  •  07 Iunie 2018, 10:47

Au oferit locuri de munca, De ce sa-i sanctioneze? Poate biserica catolica, dar ma indoiesc ca se amesteca...

portardelegenda
portardelegenda  •  07 Iunie 2018, 05:37

După mintea voastră de comuniști fotbaliștii ar trebui sa poarte sutana , burca, și eventual să asculte la căști psalmi și slujbe religioase în direct de la Vatican . Apropo , tu jurnaliștilor care abordezi astfel de subiecte , când *** cu prietena sa sau soția nu ai mustrări de conștiință că săvârșești un păcat ? Puritanule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează