INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

BILD. Cât de usturătoare e asta? Bild a pus pe prima pagină același titlu pe care l-a pus când Germania a demolat Brazilia!

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2018 12:58

Bild, cel mai bine vândut ziar din Europa, a fost la fel de șocat de eliminarea naționalei lui Low ca acum 4 ani, când aproape aceeași echipă bătea Brazilia la ea acasă cu 7-1.

Nemții știu să laude, dar se pricep ca nimenii alții să critice.  Iar în urma unui dezastru ca acela al naționalei, eliminată în premieră din faza grupelor la un Mondial, n-au avut nicio milă de echipa care acum patru ani îi aducea Germaniei al patrulea titlu mondial din istorie.

Cel mai bine vândut ziar din Europa, Bild-ul i-a "îngropat" pe jucătorii lui Joachim Low cu exact aceleași două cuvinte cu care descria în 2014 uimirea după senzaționalul 7-1 administrat Braziliei în semifinale. "Fără cuvinte!", a titrat tabloidul amintit peste poza în care Kroos, șocat, privește în pământ după fluierul final al meciului cu sud-coreenii (0-2).

Față de coperta din 2014, cu același Kroos sărbătorind împreună cu Khedira, fontul literelor e ceva mai mare. Mai "apăsat". Iar din "peisaj" a dispărut trofeul.

 bild front page trans nvbqzqnjv4bqbxg x g783twvekj1casbkvt22qpsjb9hycrzcsqkaq

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tonyys
tonyys  •  28 Iunie 2018, 16:11

Mare minune ca blidul n-a dat vina pe trump si erdogan.

ge0x
ge0x  •  28 Iunie 2018, 15:45

Nu exista cuvinte sa exprime umilinta..de aceea si acest titlu..fara cuvinte!

andrei.33
andrei.33  •  28 Iunie 2018, 15:15

Tabloid. Tiraj mai mare, pesti mai multi de impachetat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează