INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII CM 2018 # CHILE - PARAGUAY 0-3

Dublu șoc pentru Alexis » Învins la ”națională” și condamnat să rămână la Arsenal! Detalii despre o noapte de coșmar

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 09:42

La finalul meciului cu Paraguay (0-3), joi noapte, Alexis Sanchez era un monument de tristețe. Nimic nu-i ieșise cum și-a dorit. În ziua partidei de pe El Monumental, atacantul chilian a tot sperat că va primi un semnal pozitiv de la Londra.

Trimisul lui Man. City la Santiago de Chile, David Arrellano, îl aștepta în hotel cu contractul pregătit, gata de a fi semnat.

Degeaba. Arsenal acceptase ultima ofertă a "cetățenilor", însă Thomas Lemar, jucătorul lui Monaco care ar fi trebuit să-l înlocuiască, i-a refuzat pe "tunari". Ia managerul Arsene Wenger a blocat transferul, astfel că Alexis va rămâne încă un sezon pe Emirates.

Și de parcă nu-i era de ajuns, a urmat dezastrul cu Paraguay. Plecat din piciorul unui coechipier, chefliul Arturo Vidal (24), și întregit de Caceres (55) și Ortiz (90Ă3), pe contraatac.

Chile a rămas pe locul 4, ultimul care asigură calificarea directă la CM 2018, dar a fost egalată la puncte, 23, de Argentina. Iar ultimele 3 meciuri înseamnă doar unul acasă, plus două deplasări, în Bolivia și în Brazilia!

65.000.000 €era suma agreată de City cu Arsenal pentru transferul lui Alexis Sanchez

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează