INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA - ELVEȚIA 1-0

Neville face praf un star din Premier League, după Suedia - Elveția: "E lipsit de respect!" + Mesajul suedezilor pentru Ibrahimovic :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 21:35

Phil Neville, analist sportiv la BBC, l-a criticat dur pe Granit Xhaka (25 de ani) pentru evoluția din Suedia - Elveția, scor 1-0. 

Închizătorul lui Arsenal Londra l-a deranjat pe Neville din cauza lipsei sale de implicare în faza defensivă a elvețienilor. 

"Comportamentul lui la golul suedezilor a fost lipsit de respect. A stat pe gazon și l-a privit pe Forsberg cum trece pe lângă el. Probabil după meci a stat în vestiar spunându-și că a făcut un meci bun, că a dat câteva pase laterale către colegi.

Lipsa lui de disciplină poate fi observată meci de meci la Arsenal. Nu e genul meu de jucător. I-a costat calificarea pe elvețieni", a declarat Neville. 

Ibrahimovic rămâne idol în Suedia

Victor Lindelof, fundașul de 23 de ani al naționalei Suediei și al celor de la Manchester United, consideră că Zlatan Ibrahimovic este în continuare cel mai iubit fotbalist al țării. 

"Sunt foarte fericit. Îmi felicit colegii pentru devotamentul de care au dat dovadă azi. Cred că nu am fost luați în serios până acum.

Am muncit mai mult decât toți. Asta e strategia noastră, să cedăm posesia și să punctăm pe contraatac. Încă nu suntem eroi în Suedia. Este firesc ca Zlatan să fie în continuare cel mai apreciat. Și atunci când va împlini 95 de ani va fi la fel", a declarat Lindelof.

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Columbia / Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează