INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BARAJ

Seferovici, apărat de iubită, după evoluția cu Irlanda de Nord: "Fanii nerecunoscători să-și țină închisă gura murdară!"

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 12:59

Fluierat copios la Basel în momentul schimbării, Haris Seferovici a plâns în vestiar. "Luptătorul meu inimos merita să meargă la Mondiale", a postat Amina, iubita sa, pe Instagram.

A patra calificare consecutivă a Elveției la Mondiale a fost stricată de fanii de pe St. Jakob-Park din Basel. În loc să susțină selecționata lui Petkovici, pe finalul unui joc pe muchie de cuțit, aceștia l-au contestat chiar pe golgeterul din preliminarii.

Enervați după a treia mare ratare a lui Seferovici, suporterii l-au fluierat zgomotos în minutul 85, când a fost schimbat cu Embolo. Atacantul le-a răspuns prin gesturi, însă criticile l-au afectat.

Haris a fost consolat cu greu pe bancă și a plâns în vestiar, deși toți colegii se bucurau pentru că trecuseră cu bine de play-off. Iubita i-a sărit în apărare, criticând dur atitudinea unei părți a asistenței.

"Luptătorul meu inimos merita să meargă la Mondiale. Rusia, venim! Dar mai întâi de toate, fanii nerecunoscători și naivi să-și țină închisă gura murdară!", a postat, chiar de pe stadion, Amina pe Instagram, sub poza lui Seferovici. 

4 goluri a dat Seferovici pentru Elveția în aceste preliminarii, "dublă" cu Andorra și un gol cu Ungaria și cu Letonia. În total, atacantul Benficăi are 11 reușite în 47 de selecții

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2017, 08:57

Bravo, femeie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează