INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA I # TURCIA - CROAȚIA (21:45, DIGI 1)

Unul dintre marii jucătorii ai lumii sare la gâtul oficialilor FIFA: ”Ne tratează ca pe soldăței! Nu-i pasă de fotbaliști!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2017 09:27

Luka Modrici a sporit tensiunea unui meci cu o miză imensă. Căpitanul Croației atacă FIFA pentru modul cazon în care a gestionat situația la duelul cu Kosovo, 1-0.

"Nu i-a interesat decât să salveze partida cu Turcia de marți și nimic altceva. Ne-a tratat ca pe niște soldăței aflați la comanda lor, nu le pasă deloc de fotbaliști", zice Luka.

"Comedie, nu fotbal serios"

Mijlocașul lui Real explică motivul nemulțumirii: "Nu existau condițiile minime și arbitrul mi-a confirmat că la fel gândea. Dar ne-a pus să jucăm în piscină, am văzut momente comice, nu un fotbal serios.

Sâmbătă, în 30 de minute, ne-am chinuit pe un teren impracticabil și periculos, apoi, după ezitări și amânări, am mers să dormim cu două-trei ore mai târziu față de programul normal.

Parcă eram la armată, trezirea devreme, fuga la încălzire și meciul la o oră convenabilă celor de la FIFA. Nici nu mai contează că ne puteam accidenta!".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  05 Septembrie 2017, 10:02

Luka are dreptate. Dreptatea acarului Paun. El va fi pus sub lupa si analizat, sfartecat si marginalizat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează