INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ȚARA GALILOR - AUSTRIA 1-0

VIDEO Big Ben » Puștiul-minune al lui Liverpool, gol la 261 de secunde de la debut în fața lui Hațegan!

Foto: Facebook/@FAWales
Foto: Facebook/@FAWales

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 10:10

Ben Woodburn i-a salvat pe galezi la primul său meci în "națională". A marcat în poarta Austriei (1-0) în preliminarii și este, la 17 ani și 322 de zile, al doilea cel mai tânăr care înscrie pentru roș-albi. După Gareth Bale.

La Cardiff, spectatorii așteptau încă un egal al "naționalei". Ar fi fost al 6-lea consecutiv. Cu numai un punct în plus, calificarea la Mondial ar fi rămas doar o utopie. Dar un copil de nici 18 ani le-a mai o șansă galezilor.

În minutul 69, selecționerul Chris Coleman a aruncat în joc ultima carte: Ben Woodburn, starul viitorului la Liverpool, născut în Nottingham, crescut în Chester și devenit internațional Wales datorită bunicului. Și un debutant, la 17 ani și 322 de zile, a salvat partida.

Ovidiu Hațegan nici n-a avut timp să-l observe pe atacantul de 1,74 m. L-a văzut însă bine la gol. După 261 de secunde, Ben a prins mingea și a șutat formidabil de la 25 de metri. Al doilea cel mai tânăr marcator din istoria Țării Galilor. Primul a fost Gareth Bale, la 16 ani și 315 zile.

VIDEO cu golul marcat de Woodburn

"Nici n-am mai dormit după meci", a dezvăluit Woodburn. "Nici nu l-am mai lăsat", a glumit Bale. Lui îi va ceda "naționala" când se va retrage. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează