INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  EGIPT - URUGUAY

VIDEO + FOTO Luis Suarez a oferit prima ratare mare a Mondialului din Rusia » Toată lumea a crezut că e gol

FOTO: Guliver/GettyImages +3   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 15:47

Luis Suarez a fost autorul celei mai mari ratări a debutului Mondialului, trimițând în plasa laterală din interiorul careului de 6 metri, în minutul 23 al înfruntării dintre Uruguay și Egipt

Vârful Barcelonei s-a demarcat excelent la o lovitură de la colț a sud-americanilor. După o dublă-deviere, mingea a ajuns la piciorul lui Suarez, la 5 metri distanță de poarta apărată de Mohamed El Shenawy.

Mingea s-a scurs paralel cu plasa laterală, dând impresia unui gol. Iluzia optică rezultată a păcălit atât o bună parte a audienței de pe Arena din Ekaterinburg, cât și pe comentatori.

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1745340189010853
Gheorghe Murtea  •  16 Iunie 2018, 07:15

Nu stiu de care toata lumea scrieti poate de Chiori de comentatori de la TVR cai numai ai nu au vazut ca ratase si asta dupa ce ca se uita in monitoarele din studio caci sa nu imi zica mie cineva ca sunt chiar in cabina transmisie de pe stadion UNDE OARE AU GASIT ASEMENEA COMENTATORI PROST PREGATITI dar la noi cum se zice LASA CA MERGE SI ASA,asadar nu mai scrieti aiurea ca cine are ochi sa vada si cap sa inteleaga rid de articolulu vostru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează