INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - SENEGAL 1-2

VIDEO + FOTO Polonia - Senegal 1-2. Fosta adversară a României pierde neașteptat primul meci de la Mondiale

FOTO: Reuters +12   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 16:15

Surprizele continuă la Campionatul Mondial, iar azi, după victoria Japoniei în fața Columbiei. Polonia a cedat și ea primul meci, contra Senegalului, scor 1-2.

Scorul a fost deschis de africani în minutul 39, când Cionek a deviat nefericit mingea în propria poartă. Apoi o fază care nu anunța nimic a făcut ca scorul să se ducă la 2-0. Niang (60) a preluat o minge la 35 de metri, a făcut o cursă excelentă și a transformat.

Europenii au revenit pe tabelă în minutul 86, Krychowiak a reluat cu capul din fața porții și a mai dat speranțe polonezilor că pot scoate un punct. Așadar, după prima etapă, Japonia și Senegal conduc grupa, cu 3 puncte după prima etapă, în timp ce favoritele Polonia și Columbia n-au niicun punct.

FINAL POLONIA - SENEGAL 1-2 ( Krychowiak 86 / Cionek AUTOGOL 39, Niang 60)

Echipele de start:

Polonia: Szczesny - Piszczek, Cionek, Pazdan, Rybus - Krychowiak, Zielinski - Blaszczykowski, Milik, Grosicky - Lewandowski
Rezerve: Bialkowski, Fabianski, Bednarek, Bereszynski, Glik, Goralski, Jedrejczyk, Kownacki, Kurzawa, Linetty, Peszko, Teodorczyk
Selecţioner: Adam Nawalka

Senegal: N'Diaye - Wague, Koulibaly, Sane, Sabaly - Mane, N'Diaye, Gueye, Sarr - Diouf, Niang
Rezerve: Diallo, Gomis, Gassama, Kara, B. Keita, M. Konate, Kouyate, Mbengue, P. Ndiaye, C. N'Doye, D. Sakho, M. Sow
Selecţioner: Aliou Cisse

***

 
 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (67)
xnread
xnread  •  19 Iunie 2018, 21:11
Postat de ando89 pe 19 Iunie 2018, 21:07

Bună seara și dvs! Să nu uităm că am fost și se pare că rămânem cel mai mic continent, dar cu cele mai multe națiuni:)

Aveți dreptate domnule, de aceea sunt de acord cu dvs, ca mulți alții printre care și dl Dijsselbloem, deși a enunțat câteva obiecții. :)

sala_dalles
sala_dalles  •  19 Iunie 2018, 18:21

Astia ne-au dat cu flit in 90 ' . Daca dorea Polonia eram in Visegrad de atunci si nu mai pierdeam industria ! De aia am emigrat . Din cauza polonezilor . ALLEZ SENEGAL !

ando89
ando89  •  19 Iunie 2018, 21:59
Postat de alegsandru pe 19 Iunie 2018, 21:41

Pentru ca asta este definitia de la Strabon incoace si din aproape toate punctele de vedere. Mai recent, crestinismul se raspandeste fix pana in Caucaz si Urali. Uralii si Caucazul sunt si bariere intre indo-europenii neaosi si popoarele turco-mongole din Siberia iar Caucazul intre semiti si indo-europeni.

Posibil domnule. Așa gândind, nu înțeleg de ce includem în cele 10 mil. de km pătrați și Anatolia. Sau Israel... În viziunea geopolitică actuală liniile de separație sunt altele si Europa încape lejer în Australia:)

Vezi toate comentariile (67)
Comentează