INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GEST

VIDEO Lecție de civilizație: ce au făcut suporterii Senegalului pe stadion după victoria cu Polonia

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 12:58

Senegal a reușit marți o victorie frumoasă în fața Poloniei, scor 2-1, dar a mai punctat o dată prin gestul făcut de suporteri la finalul meciului.

După ce s-au bucurat și au celebrat reușita, câțiva suporteri africani au rămas pentru a face curățenie în sectorul lor de stadion. Acțiunea lor a fost filmată, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

Cu câteva ore în urmă, microbiștii japonezi făcuseră același gest, tot după o victorie cu același scor, 2-1, în fața Columbiei. Gestul lor a fost urmat și de columbieni.

Senegal va juca meciul următor cu Japonia, iar în ultima etapă din grupe va întâlni Columbia.

 
Senegal⁠ fans cleaning their section before leaving the stadium after an historic victory.

Senegal⁠ fans cleaning their section before leaving the stadium after an historic victory. Class act!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
badeadorian
badeadorian  •  20 Iunie 2018, 14:24
Postat de bodrin pe 20 Iunie 2018, 14:17

Nu-i de mirare, cele mai vechi schelete fosile de Homo Sapiens au fost descoperite, parcă, în Africa, deci Africa este leaganul civilizatiei umane. Ceilalti sunt în urmă...

Vechimea scheletelor nu este direct proportionala cu comportamentul civilizat al unui popor . Sa fii civilizat se poate invata si deprinde . Senegalul a invatat si deprins ce este in obisnuinta Japoniei de multa vreme . Altii mai asteapta aceasta normalitate ....

catalynn
catalynn  •  20 Iunie 2018, 13:52

Mie unuia imi e greu sa uit ce au lasat in urma lor cei aduși de Dragnea in Piața Victoriei acum 10 zile ... de la japonezi ma așteaptam, oricine a călătorit acolo știe ca au curățenia in ADN deja, dar pana si niste papuași!?

chromophobia
chromophobia  •  20 Iunie 2018, 17:30
Postat de paiazze pe 20 Iunie 2018, 15:48

Exact. Te duci in marile orase cu pretentii si te crucesti de mizeria pe care o gasesti. In Helsinki am vazut betivi *** in piata din centrul orasului fara nicio jena. Bine, asta nu inseamna ca romanul e vreun exemplu de curatenie, mai ales la el acasa.

Eu am vazut in Atena la fel,mai mare mizerie ca la noi...Pacat ca mai avem si noi destule *** care creeaza numai dezastre

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează