INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA SOFIA - SEPSI

CORESPONDENȚĂ DIN BULGARIA Au infirmeria plină, dar curg și ofertele pentru jucători » 10 informații înainte de CSKA - Sepsi, oferite de echipa GSP deplasată la Sofia

Bulgarii au infirmeria plină înaintea meciukui cu Sepsi / Sursă foto: Facebook@ facebook.com/cskasofiaofficial +26   FOTO
Bulgarii au infirmeria plină înaintea meciukui cu Sepsi / Sursă foto: Facebook@ facebook.com/cskasofiaofficial

Articol de , - Publicat joi, 27 iulie 2023 10:38 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 11:54

După ce FCSB a debutat cu dreptul în noul sezon european și a trecut la limită de prima manșă cu CSKA 1948, 1-0, prin reușita lui Florinel Coman, și Sepsi intră în competiție. Tot la Sofia, tot cu o echipă din Bulgaria, tot cu CSKA. Doar că de această dată vorbim de o altă echipă, cu tradiție și istorie diferite de CSKA 1948. 

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria) de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League
  • În turul 2 preliminar, CSKA Sofia - Sepsi se întâlnesc astăzi 27 iulie, de la ora 20:00, pe „Bulgarska Armiya”. Meciul este liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 3 și DigiSport 3.

Gazeta Sporturilor, împreună cu jurnaliștii de la sportal.bg,  vă prezintă zece detalii pe care trebuie să le cunoști înainte de CSKA - Sepsi. 

Un MVP și multe semne de întrebare » Ei sunt fotbaliștii care l-au dezamăgit pe Gigi Becali la Sofia: note de 4 și 5
CSKA 1948 - FCSB 0-1
Un MVP și multe semne de întrebare » Ei sunt fotbaliștii care l-au dezamăgit pe Gigi Becali la Sofia: note de 4 și 5

10 informații înainte de CSKA - Sespi. Bulgarii au infirmeria plină, dar curg și ofertele pentru jucători

+22 FOTO
  1. Duckens Nazon (29 de ani) e la mare căutare, dar antrenorul Sasha Ilic nici nu vrea să audă să-și piardă atacantul. Haitianul a marcat 20 de goluri în 40 de meciuri în tricoul lui CSKA în toate competițiile și a fost cel mai decisiv fotbalist în sezonul trecut.
  2. Mijlocașul central Thibaut Vion (29 de ani) are șanse foarte mari să fie titular în confruntarea cu Sepsi. Francezul n-a mai prins un meci oficial din finalul sezonului trecut, iar în meciurile cu Hebar și Krumovgrad n-a prins lotul.
  3. La fiecare meci pe care-l vor juca pe teren propriu, sofioții vor prezenta publicului un drapel cu o istorie specială, acesta fiind un steag reprezentativ al Comandamentului Comun de Operații Speciale al Armatei Bulgare.
  4. CSKA a vândut tot într-o săptămână. Cel mai ieftin tichet costă 40 de lei (16 leva), apoi prețurile tichetelor sunt de 50 și 330 de lei la sectorul VIP. Copiii sub 7 ani intră gratuit pe stadion. Sunt așteptați aproximativ 12.000 de fani.
  5. Bulgarii caută să scape cât mai rapid de Lazar Tufegdzic, mijlocaș sârb de 26 de ani. Cotat la 1,2 milioane de euro acesta nu mai intră în planurile antrenorului. Acesta a ratat toată pregătirea din cauza unei accidentări, zilele astea fiind posibilă rezilierea.
  6. Accidentat în meciul amical din perioada de pregătire cu FC Botoșani, atacantul Bismark Charles (22 de ani) va lipsi mult de pe teren. Oficialii clubului nu au anunțat cât de gravă este accidentarea ghanezului, lucru care ridică multe semne de întrebare la Sofia.
  7. Mijlocașul norvegian de 25 de ani, Tobias Heintz, este la mare căutare! Cotat la 1,5 milioane de euro acesta a primit o ofertă de la Hellas Verona, nou-promovată în Serie A, dar refuzată de conducerea clubului. „Oferta a fost prea mică”, au notat jurnaliștii bulgari.
  8. Amos Youga, mijlocașul francez de 30 de ani s-a accidentat și-a devenit indisponibil pentru meciul cu Sepsi. Oficialii lui CSKA speră să-l aibă pe francez apt pentru meciul retur de la Sfântu Gheorghe.
  9. Danilo Asprilia (34 de ani) nu va juca în manșa tur contra lui Sepsi. Atacantul columbian este suspendat pentru această confruntare, dar a fost trecut pe lista UEFA pentru a putea fi folosit la returul de săptămâna viitoare de la Sf. Gheorghe.
  10. Sectorul G, dedicat celor mai zgomotoși fani ai celor de la CSKA, va rămâne închis la meciul din această seară, nefiind omologat de UEFA. Ultrașii nu vor avea acces în sectorul care i-a făcut celebri și vor fi obligați să ocupe alte locuri pe stadion.

VIDEO Sepsi face scandal înaintea meciului cu CSKA: „Nu mi se pare normal să jucăm în Europa pe stadioanele astea”

Citește și alte știri de actualitate:

E FCSB pregătită pentru următorul hop din Conference League? „Vor fi mult mai puternici” vs „Nu putem uita cum au luat 10 de la alți danezi”

Antrenorul lui CSKA 1948 rămâne optimist după eșecul cu FCSB: „Am dormit la o fază, nu meritam să pierdem. Nimic nu e terminat!”

Un MVP și multe semne de întrebare » Ei sunt fotbaliștii care l-au dezamăgit pe Gigi Becali la Sofia: note de 4 și 5

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
MirceaSandu
MirceaSandu  •  27 Iulie 2023, 18:25

Helas Verona...nou promovata....de unde va inspirati??? Helas Verona a ramas in Seria A in urma barajului cu Spezia,ambele avand acelas numar de puncte la sf sezonului in Seria A

demostene1
demostene1  •  27 Iulie 2023, 12:01

"Tot la Sofia, tot cu o echipă din Bulgaria" ah și eu care credeam că la Sofia joacă și echipa finlandeze

Vezi toate comentariile (2)
Comentează