INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA 1948

video „Nu mă interesează cuvintele lui Becali!” » Răbufnire în Bulgaria, înaintea returului FCSB - CSKA 1948 + se confirmă absența de top

Atanas Ribarski / Sursă foto: Captură sportal.bg +33   FOTO
Atanas Ribarski / Sursă foto: Captură sportal.bg

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 09:56 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 13:09

Atanas Ribarski, antrenorul celor de la CSKA 1948, a vorbit în presa din Bulgaria despre returul cu FCSB din Conference League. Învinși pe teren propriu săptămâna trecută (0-1), bulgarii nu și-au pierdut speranțele în privința calificării. Iar tehnicianul sofioților e cu gândul doar la partida de pe „Arcul de Triumf”, ignorând în totalitate întrebările pe care le-a primit despre Gigi Becali.

  • Returul FCSB - CSKA 1948 e joi, 3 august, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Înainte ca delegația celor de la CSKA 1948 să decoleze spre România, jurnaliștii bulgari l-au luat la întrebări pe Atanas Ribarski.

Dincolo de discuțiile privind șansele de calificare și alegerile tactice pentru returul de la București, antrenorul a fost întrebat și despre impresia pe care i-a creat-o Gigi Becali, patronul adversarei din Conference League, mai ales după ce latifundiarul declarase înaintea dublei manșe că nu-i dă nicio șansă formației din Sofia. 

„Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”
FCSB
„Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”

Atanas Ribarski, înainte de FCSB - CSKA 1948: „Nu mă interesează cuvintele lui Becali!”

Iritat de superioritatea afișată de Becali, antrenorul a comentat: „Nu cred că la primul meci a fost o diferență atât de mare între cele două echipe. Nu vreau să comentez cuvintele lui Becali, e normal să apară provocări uneori. Bineînțeles că m-au iritat puțin, dar nu mă afectează atât de mult ceea ce a spus.

Totul se decide pe teren, pregătirea noastră a decurs conform așteptărilor„”, a spus Atanas Ribarski, potrivit publicației sportal.bg. Acesta a mai spus și că vedeta Ivaylo Chochev nu va fi pe teren nici la returul din România, după ce a absentat și-n tur.

CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
+29 FOTO

Presa din Bulgaria a prefațat duelul lui CSKA 1948 cu FCSB

Presa din Bulgaria a analizat prestația celor de la FCSB în meciul cu Oțelul, scor 2-0, înainte de duelul roș-albaștrilor cu CSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League.

„Rivala lui CSKA 1948 în Conference League, FCSB, și-a continuat startul bun de sezon. Echipa bucureșteană a obținut a treia victorie consecutivă în campionatul României, de data aceasta cu 2-0 în fața celor de la Oțelul. Octavian Popescu și Andrea Compagno au marcat pentru steliști, în timp ce Florinel Coman a ratat un penalty.

Vlad Chiricheș a debutat cu repetiție pentru FCSB, revenind în liga din România după 10 ani petrecuți în străinătate. Chiricheș a fost destul de ezitant și a făcut mai multe greșeli, iar într-o situație a fost aproape să marcheze un autogol”, a scris sportal.bg.

VIDEO Toate informațiile înaintea returului FCSB - CSKA 1948

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali anunță că iese din fotbal dacă CSKA 1948 o scoate pe FCSB din Conference League: „Îmi văd de treaba mea și mă duc la oi”

Propunere de la FRF: două variante de nume pentru arena din Ghencea, în funcție de echipa gazdă, FCSB sau CSA Steaua

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
concret.
concret.  •  03 August 2023, 00:39

Toata Romania (in afara de gigime) e cu voi! FORTA CSKA 1948! Scoateti *** din Berceni din Conference!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

GigelPurcel
GigelPurcel  •  02 August 2023, 11:54

Cum am comentat despre lipsa de valoare a surogatei, de data asta CSKA 1948 Sofia este atat de slaba incat nu ar trece nici de CSM Alexandria daca s-ar juca in dubla mansa...si nici de CS Tunari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează