INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CORESPONDENȚĂ DIN SOFIA

Corespondență din Sofia „Pe Sepsi o așteaptă infernul!”» Anunțul bulgarilor înaintea duelului din Conference League + UEFA a închis sectorul ultrașilor

Meciul de joi seară dintre CSKA Sofia și Sepsi se va juca cu casa închisă. Interesul a fost unul incredibil pentru disputa ce va avea loc pe „Bulgarska Armiya”. +26   FOTO
Meciul de joi seară dintre CSKA Sofia și Sepsi se va juca cu casa închisă. Interesul a fost unul incredibil pentru disputa ce va avea loc pe „Bulgarska Armiya”.

Articol de , , , - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 18:07 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 18:07

Meciul de joi seară, dintre CSKA Sofia și Sepsi, se va juca cu casa închisă. Interesul a fost unul incredibil pentru disputa care va avea loc pe „Bulgarska Armiya”.

  • Joi, de la ora 20:00, CSKA Sofia și Sepsi se vor înfrunta în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League
  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria) de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League

Miercuri au fost scoase spre comercializare și ultimele tichete disponibile, iar până la închiderea caselor, mult mai devreme decât de obicei, din motive de securitate, mai erau disponibile doar 150 de tichete.

+22 FOTO

Potrivit Sportal.bg, miercuri, la ora 18:00, biletele fuseeră epuizate. Jurnaliștii bulgari notau: „Iadul roșu o așteaptă pe Sepsi în ziua de joi”.

CSKA Sofia - Sepsi e sold-out

Mai mult, sectorul G, cel dedicat celor mai zgomotoși fani ai lui CSKA, va rămâne închis la meciul cu Sepsi, nefiind omologat de UEFA. Ultrașii nu vor avea acces în zona care i-a făcut celebri și vor fi obligați să ocupe alte locuri pe stadion.

La ora meciului pe stadion sunt așteptați 12.000 de suporteri! Stadionul „Armatei Bulgare", așa cum este cunoscut, are 23.000 de locuri, dintre care două mii sunt acoperite. Arena are mai multe zone închise din motive de securitate, fiind acoperite cu bannere imense ale sponsorilor.

Construit inițial în 1923, stadionul a fost modificat în 1967, apoi a fost reconstruit în 1982, când a fost montată și instalația de nocturnă. Cam de atunci autoritățile și-au luat mâna de pe el și n-au mai investit absolut deloc. Doar câteva cârpeli.

În scurt timp însă acesta va fi demolat! Pentru că oficialii celor de la CKSA Sofia vor ca în următorii ani echipa să beneficieze de o arenă modernă, ridicată de la zero, conform celor mai noi standarde europene în materie și care să aibă 16.000 de locuri.

500 de biletefuseseră vândute cu 24 de ore înaintea meciului CSKA 1948 Sofia - FCSB

VIDEO. Imagini cu stadioanele comuniste pe care vor juca FCSB și Sepsi

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Laurențiu Reghecampf, prezentat la Universitatea Craiova: „Vrem titlul și Cupa. Am o șansă mare, sper să profit”

Mutare de ultim moment în Superliga: semnează fotbalistul cu 5 titluri în CV!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
axxell
axxell  •  26 Iulie 2023, 20:49

Hajra Sepsi ! Succes !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează