INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  INTER D'ESCALDES - CFR CLUJ

Petrescu îi ține doar pentru Europa » Dezvăluiri din vestiarul lui CFR despre strategia antrenorului

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 09:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 11:40

Cristi Manea și Andrei Burcă, cei doi internaționali din defensiva lui CFR Cluj și titulari în campionatul precedent în Liga 1, nu au jucat deloc în acest sezon în competițiile interne, dar au fost mereu în formula de start în cele continentale.

  • Inter d'Escaldes - CFR Cluj, manșa secundă din turul II preliminar Conference League, se joacă azi, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe canalul oficial de YouTube al „feroviarilor”. În tur, clujenii au câștigat cu 3-0
  • Dacă va ajunge în turul următor, CFR Cluj va juca împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus. Campioana României ar disputa primul meci (4 august) în deplasare.

La CFR, Dan Petrescu a obișnuit mereu să facă două echipe, una pentru campionat, alta pentru cupele europene. Și după remanierea lotului, în această vară, a trecut la o împărțire și mai clară a jucătorilor. 

Până acum, în trei partide din competițiile interne, Supercupa și cele două runde de campionat, doi dintre internaționalii ardelenilor, Cristi Manea și Andrei Burcă, nu au evoluat deloc. Primul a prins banca de rezerve doar în disputa cu FCU Craiova, în rest, cei doi nu au prins nici lotul.

Filantropii de la Cluj
editorial
Filantropii de la Cluj

Burcă și Manea, doar în Europa

În schimb, ambii jucători din defensivă au fost integraliști în partidele din cupele europene, în ambele meciuri cu Piunik și în partida tur cu Inter d'Escaldes. 

Și este de așteptat ca dubla mutarea să se producă și în partida de azi cu andorezii, chiar dacă meciul pare doar o formalitate după ce ardelenii s-au impus în tur, în Gruia, cu 3-0.

Adică Yuri și Braun să iasă din echipă și în locul lor să apară iar Burcă, respectiv Manea.

Un apropiat al clubului a explicat: „Acum Dan Petrescu are mai multe variante și de aceea încearcă să mai menajeze unii jucători. Mai ales că are nevoie de jucători proaspeți în cupele europene, fiindcă vrea să se califice neapărat în grupele Conference League. 

Deocamdată nu a găsit soluții pentru Deac și Camora, care au jucat în toate cele șase meciuri din acest început de sezon".

Inter d'Escaldes - CFR Cluj. Echipele probabile

Inter d'Escaldes: 13. Coca - 49. G. Arias, 48. Chete, 4. De Nova, 2. C. Rubio - 19. Martinez, 20. Roca, 21. Cabrera - 8. Belhadji, 9. Andreu, 23. J. Rubio 
Rezerve: 25. Munoz, 5. Moreno, 7. Soldevila, 11. Betriu, 17. De La Torre, 27. R. Torres, 66. Lima 
Antrenor: Raul Obiols
Absent: Feher (suspendat)

CFR Cluj: 34. Bălgrădean - 4. Cr. Manea, 6. Graovac, 3. A. Burcă, 45. Camora - 37. Bordeianu, 40. Cvek - 10. C. Deac, 7. Ad. Păun, 11. Petrila - 22. Debeljuh 
Rezerve: 1. Scuffet, 8. Roger, 15. Yeboah, 17. Betancor, 20. Mistrati, 33. Kolinger, 44. Yuri, 47. Braun, 73. Muhar 
Antrenor: Dan Petrescu
Absent: N. Boateng (suspendat) 

Citește și: 

Dan Petrescu, stresat înaintea returului din Andorra + Mesaj pentru celelalte echipe românești: „E greu să reziști pe două fronturi”

Pyunik a eliminat CFR, iar marți a întors incredibil scorul în Liga Campionilor: „Am pierdut cu 1-4, dar am dominat tot meciul”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
LazarDaniel75
LazarDaniel75  •  27 Iulie 2022, 11:24

Dugandzici rezerva la CFR. Si te consideri gazetar.

copylu4steaua
copylu4steaua  •  27 Iulie 2022, 11:10

Rezerve: 1. Scuffet, 8. Roger, 9. Dugandzici, 15. Yeboah ... etc Pai cum facem dl Margarit ? Mutu stie ca il trecem rezerva pentru diseara?

copylu4steaua
copylu4steaua  •  27 Iulie 2022, 11:04

Rezerve: 1. Scuffet, 8. Roger, 9. Dugandzici, 15. Yeboah ... etc Pai cum facem dl Margarit ? Mutu stie ca il trecem pe Dugandzici rezerva ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează