INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - VLLAZNIA

FOTO Așa e la Craiova! Universitatea o învinge la scor de neprezentare pe Vllaznia și e în turul III din Conference League! Cu cine joacă mai departe

CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova +12   FOTO
CSU Craiova - KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2022 22:25 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 22:27

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Vlazznia, 3-0, spulberând orice emoție după egalul din tur (1-1). Oltenii avansează în turul III din Conference League, acolo unde îi așteaptă Zorya Luhansk.

  • Oltenii vor da ochii în turul III din Conference League cu ucrainenii de la Zorya Luhansk. Meciul tur, de pe 4 august, se va disputa în Polonia din cauza răboiului din Ucraina. Zorya n-a mai jucat un meci oficial din 12 decembrie 2021. Returul va avea loc pe 11 august. 

Așa e la Craiova! Cronică de Aurelian Botezatu

Golul lui Mateiu, o execuție spectaculoasă, i-a descătușat pe olteni, care s-au distrat cu albanezii în repriza secundă. Rapidul poate să vină, în Conference urmează duelul cu Zorya, în Polonia!

A fost un început de săptămână agitat la Craiova, după 3 remize consecutive în startul sezonului și acea repriză execrabilă de la Mediaș, cu U Cluj. Lui Vână și lui Nistor li s-a arătat ușa, iar reacțiile tăioase ale conducătorilor Universității s-au dorit un mesaj clar către jucători și staff înaintea returului cu Vllaznia (1-1 în tur): „O eliminare ar fi de neacceptat!”. Urecheala a avut efect în teren, atitudinea a fost alta.

Problema, ca și în tur, a rămas finalizarea. În condițiile în care albanezii s-au strâns ca un arici în propria jumătate, căutând să fragmenteze jocul, oltenii și-au încercat șansa mai mult cu șuturi de la distanță. Însă Koljic, în două rânduri, n-a făcut decât să-l remarce pe portarul Zogovic. 

La fel, Gustavo și Ivan, când alb-albaștrii au ajuns și-n careu. Modeste, în schimb, reluările lui Papp, la un corner, sau Baiaram, dintr-o poziție promițătoare. După o jumătate de oră destul de intensă, și pe măsură ce albanezii au început să „citească” mai bine traseele alor noștri, jocul Universității a început să sufere. Mai ales pe partea lui Ivan, ținut tot mai bine în frâu de Gurishta. Și după reluare, tabloul a rămas cam același. 

FCSB - Saburtalo 4-2!  Calificare cu pulsul la MAXIM! FCSB trece de Saburtalo, după un meci absolut nebun pe Arena Națională
FCSB - SABURTALO 4-2
FCSB - Saburtalo 4-2! Calificare cu pulsul la MAXIM! FCSB trece de Saburtalo, după un meci absolut nebun pe Arena Națională

Universitatea o învinge la scor de neprezentare pe Vllaznia și e în turul III din Conference League!

Părea că Universitatea are nevoie de-o scânteie, de-o execuție de excepție, și aceasta a venit. A găsit-o Mateiu, care a catapultat balonul sub transversală, de la vreo 25 de metri, pentru 1-0

Odată spartă gheața, Universitatea s-a dezlănțuit. Zogovic a făcut minuni la un „cap” al lui Silva, însă la al doilea n-a mai avut replică: 2-0. În patru minute, oltenii au rezolvat calificarea și, treptat, meciul transformat într-un duel între jucătorii lui Laszlo Balint și portarul Zogovic. 

Iar dacă Mihai Căpățână și Roguljici l-au iertat, Găman a făcut 3-0. Iar acum, Craiova se poate pregăti în liniște de Rapid și de Zorya Luhansk, următoarea adversară din Conference League.

LIVE CSU Craiova - Vllaznia 3-0

  • FINAL de meci! Universitatea Craiova se impune cu 3-0 și avansează în turul III din Conference League!
  • min.80: GOOOOL Craiova! Oltenii mai înscriu o dată, iar calificarea e tranșată. A înscris și Valerică Găman, tot cu capul, după o centrare excelentă a lui Screciu. 
  • min.74: E rândul lui Căpățână să irosească o șansă de gol, șutul său din unghi e respins de Zogovic, cel mai bun om al albanezilor în această seară. 
  • min.62: GOOOOOL Craiova! Vllaznia nu mai scapă și acum, într-o fază trasă la indigo cu cea din urmă cu un minut. Gustavo execută perfect un corner, iar același Raul Silva îl învinge pe portarul oaspeților cu o lovitură de cap. 
  • min.61: Încă o ocazie irosită de Craiova. Raul Silva se înalță peste apărarea albanezilor la o fază fixă, lovitura sa de cap fiind respinsă în corner de Zogovic.
  • min.58: GOOOOOL Universitatea Craiova. Și ce „bijuterie” reușește Mateiu. Mijlocașul expediază un șut de excepție de la peste 25 de metri, mingea se oprește în vinclul porții lui Zogovic.
  • min.46: A început repriza secundă. O schimbare a efectuat Laszlo Balint la pauză: Valerică Găman a intrat pe teren în locul lui Paul Papp.
CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova -  KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova - Vllaznia, în turul II din Conference League, sursa foto: facebook @UCVOficial
+8 FOTO
  • min.45: Pauză pe „Ion Oblemenco”. CSU Craiova și Vllaznia sunt la egalitate, 0-0. 
  • min.39: Oltenii domină în continuare meciul, dar nu mai reușesc să-și creeze oportunități de gol. Dincolo, trupa oaspete se mulțumește să se apere cu ambele linii. 
  • min.28: Încă o ocazie la poarta celor de la Vllaznia. Mai întâi, Koljic îl întinde pe goalkeeper-ul oaspeților, apoi Zogovic reușește și cea de-a doua intervenție, la șutul în viteză expediat de Gustavo. 
  • min.20: Paul Papp lansează balonul în adâncime, mingea ajunge la Andrei Ivan, dar reluarea atacantului nu are intensitate și e reținută de Zogovic.  
  • min.18: Angajat de Koljic, Baiaram finalizează lamentabil din interiorul careului, dintr-o poziție excelentă. 
  • min.10: Presing sufocant al alb-albaștrilor, care s-au instalat în jumătatea adversă. E rândul lui Gustavo să irosească o oportunitate de gol: șutul brazilianului de la 18 metri e respins în corner de Zogovic. 
  • min.9: Craiova beneficiază de o lovitură liberă de la 25 de metri. Același Elvir Koljic alege să execute, mingea se duce mult peste poartă. 
  • min.4: Emoții pentru Laszlo Balint. Paul Papp se resimte în urma unui duel, dar se ridică în cele din urmă și continuă partida. 
  • min.1: Oltenii își arată intențiile ofensive încă din startul meciului. Elvir Koljic șutează de la 20 de metri, însă goalkeeper-ul albanezilor se întinde și respinge în corner.
  • min.1: Start de meci pe „Ion Oblemenco”. Albanezii beneficiază de lovitura de start.
  • Cele două echipe au ieșit pe teren, iar partida va începe în scurt timp.

CSU Craiova - Vllanzia, echipele de start:

Echipa de start CSU Craiova: Lazar - Căpățână, Papp, Raul Silva, Bancu - Crețu, Mateiu - Gustavo, Baiaram, Ivan - Koljic
Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Screciu, Vlădoiu, Markovic, Roguljic, Găman, Martic, Sala
Antrenor: Laszlo Balint

Vllaznia: Zagovic – Gurishta, Juric, Bulatovic, Hakaj – Boshnjaku, Jonuzi, Marku – Hoxhaj, Nunes Da Silva Amarante, Coba
Rezerve: Qarri, Paloka, Latifi, Heric, Kruja, Smajli, Aralica, Vulaj, Shehi, Alivoda
Antrenor: Mirel Josa

VIDEO Conferinţa de presă a lui Lsszlo Balint înainte de  CSU Craiova - Vllaznia

Citește și: 

Balint dezvăluie de ce l-a exclus din lot pe Nistor: „O decizie benefică pentru grup!”
CSU Craiova
Balint dezvăluie de ce l-a exclus din lot pe Nistor: „O decizie benefică pentru grup!”
Antrenorul lui Saburtalo, fără frică înainte de returul cu FCSB: „Suntem pregătiți de luptă” + cum comentează venirea lui Dică
FCSB - SABURTALO
Antrenorul lui Saburtalo, fără frică înainte de returul cu FCSB: „Suntem pregătiți de luptă” + cum comentează venirea lui Dică

Citește și:

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Superliga
Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Nationala
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Slovacia - România 1-1, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » GOOOOL Răzvan Marin! Penalty executat perfect! Pauză, la acest scor suntem în „optimi”!
Nationala
Slovacia - România 1-1, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » GOOOOL Răzvan Marin! Penalty executat perfect! Pauză, la acest scor suntem în „optimi”!

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (122)
prazberg
prazberg  •  29 Iulie 2022, 18:17

Imi e greatza de voi deja bah. Si la 0-0 erau destui pe site care te injurau. In schimb, dupa ce a marcat Mateiu tu ai disparut vreo 45 de minute, *** gretzos. Ce faci bah in Franta, ***? Aveti prea mult timp liber si-l pierdeti pe gsp. Iesiti bah la o bere, duceti-va la sala burtosilor, faceti ceva cu vietile voastre... oameni in toata firea n-au altceva mai bun de facut decat sa dea refresh si sa astepte sa apara vreun articol nou pe pagina noastra sa intrati sa trollati, e trist baaaah ***! Nu se asteapta nimeni la mai mult ***, dar pentru binele vostru gasiti vreun hobby, gsp nu e raspunsul, tristilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  29 Iulie 2022, 14:42
Postat de george.br pe 29 Iulie 2022, 10:42

In ritmul asta treci rapid la verianta "fanu3"...

Ce face băieții, isi revine dupa avc-ul de aseara :)))

george.br
george.br  •  29 Iulie 2022, 10:42
Postat de fanu2 pe 29 Iulie 2022, 10:19

Pana atunci, suntem Stiinta si voi Pelendava, asa ca *** si nu mai face ***!

In ritmul asta treci rapid la verianta "fanu3"...

Vezi toate comentariile (122)
Comentează
Close