INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA SOFIA - SEPSI 0-2

VIDEO Fotbaliștii lui Sepsi exultă: „Cel mai mare rezultat din istoria clubului nostru!”

CSKA Sofia - Sepsi 0-2 » Roland Niczuly (27 de ani), portarul covăsnenilor, nu s-a ferit de cuvinte mari după prima manșă din turul II preliminar Conference League. +25   FOTO
CSKA Sofia - Sepsi 0-2 » Roland Niczuly (27 de ani), portarul covăsnenilor, nu s-a ferit de cuvinte mari după prima manșă din turul II preliminar Conference League.

Articol de , , - Publicat joi, 27 iulie 2023 22:56 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 23:04

CSKA Sofia - Sepsi 0-2 » Roland Niczuly (27 de ani), portarul covăsnenilor, nu s-a ferit de cuvinte mari după prima manșă din turul II preliminar Conference League.

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria), de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League
  • Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia e programat joi, 3 august, de la 20:00
  • Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan). În prima manșă, Aktobe s-a impus cu 4-1.
Concluziile lui Ciobotariu, după 2-0 cu CSKA Sofia: „Puteam să mai înscriem”
CSKA SOFIA - SEPSI 0-2
Concluziile lui Ciobotariu, după 2-0 cu CSKA Sofia: „Puteam să mai înscriem”

VIDEO. Roland Niczuly, după CSKA Sofia - Sepsi 0-2: „Rezultat istoric”

„A fost un meci perfect pentru noi, tactic am stat bine în teren, am respectat tot ce am pregătit. E un scor istoric pentru Sepsi OSK, să câștigi cu 2-0 pe terenul celei mai mari echipe din Bulgaria cred că e cel mai mare scor din istoria clubului nostru.

Dar nu trebuie să ne relaxăm, mai e un retur de jucat. Nu ne pot pune probleme dacă vom juca la fel, nu văd cum ar putea întoarce rezultatul. Am avut situații foarte bune de a marca și în prima repriză. Ei nu prea au avut nimic. Am respectat tot ce am pregătit la antrenamente și asta cred că a fost cheia succesului”, a declarat Niczuly.

E un început perfect pentru orice portar, 4 meciuri oficiale, zero goluri. Nu e doar meritul portarului, ne apărăm începând cu atacantul. Îți dă moral pe viitor și privim cu încredere înainte

- Roland Niczuly, portar Sepsi

VIDEO. Marius Ștefănescu: „La retur va fi alt meci”

„Nu știu dacă au cu ce să ne surprindă la retur, dar va fi alt meci. Sper să ne concentrăm. E clar că va fi dificil, pentru că niciun meci nu e câștigat dinainte. Am făcut un meci destul de bun, am avut câteva ocazii și pe final, mai puteam să înscriem. Ne bucurăm de victorie”, a spus și Marius Ștefănescu.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida CSKA Sofia - Sepsi

+21 FOTO

VIDEO. Atmosferă colosală la partida dintre CSKA Sofia și Sepsi

Mai multe articole despre CSKA Sofia - Sepsi: 

Scandal la Sofia! Dioszegi s-a ridicat și a plecat după un conflict cu fanii lui CSKA
CSKA SOFIA - SEPSI
Scandal la Sofia! Dioszegi s-a ridicat și a plecat după un conflict cu fanii lui CSKA
Sepsi, revoltată: „Nu se poate să joci așa!”
CSKA SOFIA - SEPSI
Sepsi, revoltată: „Nu se poate să joci așa!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
tororosso
tororosso  •  28 Iulie 2023, 15:07

Felicitări celor de la Sepși ! a-ți fost cei mai buni și dacă veți juca în continuare tot așa de bine aveți un cuvânt mare de spus în câștigarea campionatului .

brentford
brentford  •  28 Iulie 2023, 13:19
Postat de dash.berlin pe 28 Iulie 2023, 08:54

A fost sarbatoare mare...s-a mancat gulas si s-a baut Tokaji...liveuri cu Orban Viktor etc ...

Scuze,dar vreau sa ma dau interesant si incerc sa repar confuzia. Tokaji este regiunea,strugurele este furmint. Aceeasi confuzie se face cu Rioja,regiunea din Spania,unde strugurii de vin rosu pot fi tempranillo,grenache,graciano,sau de vin alb viura,grenache blanc,tempranillo blanc,malvasia,etc. :) Sper ca ajuta.

golgol
golgol  •  28 Iulie 2023, 09:12

Bv Sepsi... Dacă am mai găsi vecini care sa finanțeze echipele românești de fotbal cred ca superliga ar deveni mult mai puternica și am ajunge departe în fazele finale.. Să vină și bulgarii, ucrainienii, rusii... Daca ar cotiza ăștia toți cu niște procente în cluburile românești de fotbal și profitul s ar duce la statul roman, de ce nu? Ii primim pe toți.. ????????????

Vezi toate comentariile (8)
Comentează