INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR - JABLONEC 2-0

Dau jucătorii CFR-ului în Șumudică? „Acum 3 luni nu eram pregătiți”

Dau jucătorii CFR-ului în Șumudică? „Acum 3 luni nu eram pregătiți”
Dau jucătorii CFR-ului în Șumudică? „Acum 3 luni nu eram pregătiți”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 22:42 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 23:00

CFR Cluj a învins-o pe Jablonec în ultimul meci al grupei D din Conference League, scor 2-0. La final, Gabriel Debeljuh, autorul unei „duble”, a declarat că la meciul tur, când cehii s-au impus pe teren propriu cu 1-0, „feroviarii” nu erau pregătiți așa cum ar trebui.

În urmă cu 3 luni, în prima etapă a grupelor Conference, Dan Petrescu era la doar al doilea meci pe banca CFR-ului de la revenire, după ce l-a înlocuit pe Marius Șumudică.

Și-a plătit clauza? Motivul pentru care Dan Petrescu ar fi mizat pe titulari, deși meciul cu Jablonec nu mai conta
CFR CLUJ - JABLONEC
Și-a plătit clauza? Motivul pentru care Dan Petrescu ar fi mizat pe titulari, deși meciul cu Jablonec nu mai conta

Gabriel Debeljuh, atacant CFR Cluj: „La turul cu Jablonec nu eram pregătiți așa cum trebuia”

„Sunt foarte fericit pentru că am câștigat astăzi. Nu ne-am calificat, dar acesta este fotbalul. Trebuie să muncim mai mult. La meciul din tur nu am fost pregătiți așa cum trebuia, acum suntem într-o formă mai bună. Dacă am fi câștigat atunci, alta era situația acum”, a declarat Debeljuh la finalul meciului cu Jablonec, potrivit sport.ro.

În Europa este mai dificil decât în campionat, este o intensitate mult mai mare. Dacă jucăm ca acum nimeni nu ne poate opri în Liga 1, totul depinde doar de noi
Gabriel Debeljuh, atacant CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Nu am fost aici de la început. Ar fi contat”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit înaintea meciului cu Jablonec din Conference League despre parcursul slab european din acest sezon.

Dan Petrescu este de părere că principala cauză este faptul că nu a fost de la început pe banca ardelenilor. Cel vizat de „înţepătură” este Marius Şumudică, antrenorul cu care ardelenii au început sezonul.

„Cred că cel mai mult în acest an a contat faptul că nu am început eu. Nu vreau să acuz pe nimeni de nimic, dar una e să încep eu de la 0, să iau eu jucătorii pe care îi vreau. În ultimii trei ani, Dan Petrescu a făcut toate transferurile. Am luat jucătorii pe care i-am vrut, a patra oară nu am mai fost eu.

Când am venit, eu a trebuit să fac ceva foarte rapid şi a trebuit să imprim un alt stil de joc cu care unii dintre jucători nu erau obişnuiţi. Faptul că nu am fost de la început a contat foarte mult. Sigur a contat faptul că nu am început eu pregătirea cu această echipă”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu s-a enervat și a plecat în timpul interviului: „Asta mă întrebi acum? Ce zi e azi?”

Bogdan Mara îi dă replica lui MM Stoica: „Lumea s-a săturat de ironiile lui! Nu mă cobor la acel nivel”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
remarque
remarque  •  10 Decembrie 2021, 11:16

Am vazut meciul cu Jablonec live. Mi s-a parut ca angajamentul fizic pentru fiecare minge a fost mult mai mare decat ce se face in liga I. Nu cred ca franarii daca pun osul cum l-au pus aseara, au adversar in tara. Balerinii de la FCSB si cei de PSDU Craiova nu le fac fac fata. Singurul lucru care echilibreaza oarecum situatia sunt arbitrajele. Maniera de a fluiera orice contact, fragmentarea excesiva a jocului si ”orbul gainii” la offside-uri sau dispute in careu. Avem un fotbal fara vlaga, nu ma mir ca franele sunt cei mai buni. In tara oribilor, chiorul e rege

ray51
ray51  •  10 Decembrie 2021, 11:10

Edi a castigat desi nu incepuse el de la 0 cu CFR-ul. Asa-i?

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  10 Decembrie 2021, 08:31
Postat de vasileroaita pe 10 Decembrie 2021, 08:26

Sumudica si gashka lui au produs pagube imense la CFR! Echipa nepregatita, jucatori adusi degeaba, scandaluri... Tipic pentru cei care l-au trimis la Cluj!

Ce pagube că a lăsat echipa cu 21 de puncte? El are răspunderea lui Alibec că la adus dar a și rămas.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează