INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FARUL - FLORA TALLINN 3-0

Ilie Dumitrescu, enervat la culme de declarațiile date de Constantin Budescu: „Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională de ne-a omorât așa pe toți?”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 10:32 / Actualizat vineri, 11 august 2023 16:34

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a răbufnit la adresa lui Constantin Budescu (34 de ani), mijlocașul campioanei Farul, care i-a ironizat pe specialiștii din fotbalul românesc după ce a înscris în poarta estonilor de la Flora Tallinn, în victoria „marinarilor”, 3-0, în manșa tur din turul 3 preliminar al Conference League. 

  • Manșa retur se va disputa în Estonia, la Tallinn, miercuri, 16 august, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.RO.
  • Dacă trece de Flora Tallinn, Farul o va întâlni în play-off-ul Conference League, ultimul tur înainte de faza grupelor, pe pierzătoarea dintre Qarabag și HJK Helsinki, 2-1 în manșa tur.

„Nu mă interesează criticile. S-a văzut astăzi cât de mult se pricep ei la fotbal. Îi interesează doar cancanul, eu sunt cu gândul la fotbal. Mă simt foarte bine. Fizic sunt bine, o să mai slăbesc puțin ca să se bucure și cei de la televizor”, a spus ironic Constantin Budescu la „Fotbal Show” la Prima Sport.

Declarația l-a enervat pe Ilie Dumitrescu. Fostul mijlocaș al Stelei l-a taxat pe fotbalistul Farului, analizând golurile pe care Constantin Budescu le-a marcat în competițiile internaționale, atât la nivel de club, cât și în tricoul echipei naționale. 

Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”
ATAC
Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”

Declarațiile lui Constantin Budescu l-au enervat pe Ilie Dumitrescu: „Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională?”

„Asta cu bucuratul băieților de la televizor nu am înțeles-o. El nu trebuie să facă vreun efort din ăsta inimaginabil să nu aibă țesut adipos. Trebuie să se antreneze mai mult și să facă diferența, nu să ne bucurăm noi de la televizor, că nu noi semnăm la salariu la sfârșit de lună. Mi se pare o declarație care nu își avea rostul.

Asta e o provocare. Ideal ar fi să luăm golurile internaționale ale lui Budescu. Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională? Sau în cupele europene de ne-a omorât așa pe toți?”, a punctat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, citat de Antena Sport. 

În cupele europene, Constantin Budescu are 41 de meciuri disputate în carieră, în tricoul Astrei Giurgiu, lui FCSB și Farului. A marcat 14 goluri, împotriva unor echipe precum Domzale, Omonia Nicosia, Trencin, Dinamo Zagreb, Inverness, West Ham, Austria Viena, Olympique Lyon, Genk, Viktoria Plzen, Lugano și Flora Tallinn. Mai are și 14 pase de gol date în cupele europene. 

În tricoul naționalei României, Constantin Budescu are 17 selecții. A marcat 5 goluri: două cu Insulele Feroe, două cu Kazahstan și unul cu Chile. 

VIDEO. Gheorghe Hagi, despre transferul lui Budescu la Farul: „Pretențiile au crescut la Constanța, e un vestiar exigent aici”

Citește și: 

Nume nou la FCSB după „dubla” cu Nordsjaelland: „Gata, intră cu Iașiul!”

Șumudică a fost coleg cu Charalambous, dar acum îl pune la punct: „Trezește-te, bă, tată! Ești cam recalcitrant”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (21)
argus
argus  •  12 August 2023, 21:09

in continuare: _ _ _ Dar, dle Dumitrescu, cred ca nu se poate nega stiinta jocului, calitatea paselor, executiile tehnice ale acestuia, doar pentru ca'ar fi "grasut"! Adresand cele bune dlui Dumitrescu, nu am sa uit sa-i urez dlui Budescu sa-si vada "de drum", sa puna in prim plan ceea ce metabolismul ii cere, nu dietele "dupa ureche"! Jucatori robusti, au fost si vor mai fi, cat timp vor demonstra ca "stiu cu mingia"! Nota Multumesc "tanarului microbist" pentru ca a comentat una din interventiile mele, cu precizarea ca nu voi raspunde nici unui comentariu , evitand sa intru in polemica, (care deviaza uneori inlocuind argumentele cu insultele)

argus
argus  •  12 August 2023, 20:58

Dl Ilie Dumitrescu, nu suporta ironiile celui pe care-l critica c'ar fi prea gras "o să mai slăbesc puțin ca să se bucure și cei de la televizor” (vizat fiind si acesta). Ei bine, cel ce de regula este echilibrat in comentarii, politicos nu a rezistat si a mers pana in ai nega calitatile tehnice A continuat tirada mergand pana ai nega calitatile tehnice "...cu cine a data goluri cu Feroe si Kazahtan...sau in cupele europene de ne-a omorat pe toti?". Amnezie sau ducerea in derizoriu a performantelor jucatorului? Ca nu va omorat, este evident, la fel de evoident este nici cei care "au incasat" in cupele europene 14 goluri; Domzale, Omonia Nicosia, Trencin, Dinamo Zagreb, Inverness, West Ham, Austria Viena, Olympique Lyon, Genk, Viktoria Plzen, Lugano și Flora Tallinn. Mai are și 14 pase de gol date în cupele europene nu "sufera"! https://www.gsp.ro/international/conference-league/ilie-dumitrescu-constantin-budescu-farul-flora-tallinn-conference-league-707554.html) Dom'n Ilie, ironia, "nu omoara", nici individual si nici in grup! Este un mod raspunde criticilor, socotinddu-le nefondate! Budescu are acest drept, legal si moral, spre deosebire de alegatiile dv; una este sa comentezi "cred ca ar avea rezultate mai bune daca ar mai slabi" si cu totul altceva, sa o spui, imperativ, ca "trebuie sa mai slabeasca". Ca l'ar ajuta sau nu, este o alta discutie. Dar, dle Dumitrescu, cred ca nu se poate nega stii

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  11 August 2023, 19:18
Postat de traian_v pe 11 August 2023, 15:14

Ilie Dumitrescu - vezi ca incepi sa o dai in bara de un timp. Esti putin defazat. Nu mai vorbi asa de Kazakhstan si Feroe ca astea s-ar putea sa aiba echipe in grupe inaintea Romaniei!!

Faeroe are deja echipă în grupele Conference League. Iar cât despre semnatul la sfârșit de lună pentru salariu, nu mai există așa ceva. Toate salariile se plătesc în cont.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează