INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  JABLONEC - CFR CLUJ

Veste bună pentru CFR Cluj înaintea meciului cu Jablonec » E recuperat și poate juca diseară

Billel Omrani s-a recuperat și este apt de joc cu Jablonec
Foto: Imago
Billel Omrani s-a recuperat și este apt de joc cu Jablonec Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 08:24 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 11:50

CFR Cluj joacă diseară în deplasare la Jablonec (locul 11 din Cehia), în primul meci din grupa D a UEFA Conference League. Înaintea partidei, clujenii au primit o veste bună: atacantul Billel Omrani s-a recuperat după accidentare și poate evolua.

  • Jablonec - CFR Cluj se dispută joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProX.

CFR a ajuns ieri în Cehia, unde în această seară va disputa primul meci din grupa de Conference League, împotriva lui Jablonec. 

Dintre cei 4 jucători accidentați, pe care Petrescu nu s-a putut baza la Botoșani, Susici, Graovac, Alibec și Omrani, doar unul a fost recuperat și a făcut deplasarea alături de echipă. E vorba despre Omrani, care are șanse să apară inclusiv în echipa de start. 

În schimb, Alibec va fi nevoit să mai stea departe de gazon și probabil că nu va mai juca până la următoarea întrerupere a Ligii 1, care se va produce după primul weekend din octombrie.

Jablonec are un început dezastruos de campionat, a făcut numai 8 puncte în primele 7 etape și are golaveraj negativ, 5-11.

Jablonec - CFR Cluj, echipe probabile: 

JABLONEC: 1. Hanuš - 4. Holík, 27. Kubista, 12. Zelený, 16. Krob - 7. Považanec - 24. Pleštil, 8. Houska, 17. Kratochvíl, 6. Malínský - 15. Doležal 
Rezerve: 30. Hrubý, 2. Vaníček, 3. Hübschman, 5. Štěpánek, 14. Smejka, 22. J. Martinec, 23. Surzyn, 26. Nešpor, 28. Haitl 
Antrenor: Petr Rada 

CFR CLUJ: 34. Bălgrădean - 4. Cr. Manea, 3. Burcă, 92. Cestor, 45. Camora - 8. Sigurjonsson, 37. Bordeianu, 19. Culio - 10. Deac, 22. Debeljuh, 27. Petrila 
Rezerve: 23. Cristiano, 7. Păun, 9. Omrani, 18. V. Costache, 21. A. Boateng, 23. D. Ciobotariu, 29. Bouhenna, 75. Gâdea, 96. Fl. Ștefan 
Absenți: Susic, Grahovac, Alibec (accidentați) 
Antrenor: Dan Petrescu 

Stadion: Střelnice - Jablonec nad Nisou 
Arbitru: Enea Jorgji (Albania)

Grupa e echilibrată

Deși a fost în urna a doua valorică la tragerea la sorți, grupa din care va face parte CFR nu e una foarte la îndemână. În afara lui Jablonec, cu care clujenii vor juca astăzi, celelalte două adversare se numesc AZ Alkmaar și Randers. 

Gruparea olandeză a început slab campionatul, e pe locul 15, cu numai 4 puncte în 3 etape.

Danezii însă stau mai bine, sunt aproape de podium și sunt o echipă pe care Galatasaray a eliminat-o cu foarte mare greutate în play-offul de Europa League: 1-1 în Danemarca și 2-1 la Istanbul. 

Formația care va câștiga grupa va ajunge direct în „optimile” Conference League, în vreme ce ocupanta locului 2 va susține un baraj, cu una dintre echipele care vor termina pe locul 3 în Europa League, pentru accesul în „optimi”.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Dan Petrescu, speriat de locul 11 din Cehia: „Au mai multe avantaje”

Debutul lui Messi în Liga Campionilor la PSG, analizat de Ilie Dumitrescu » Marea diferență față de jocurile de la Barcelona

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează