INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - CSKA SOFIA 2-0 (6-0 LA GENERAL)

10 momente care nu s-au văzut la TV în Sepsi - CSKA Sofia » Laszlo Dioszegi a fost one-man show, mesajul bulgarilor pentru covăsneni și euforia din vestiar: „I-am spart, coach!”

Sepsi e în turul 3 al preliminariilor Conference League // FOTO: Bogdan Bălaș +49   FOTO
Sepsi e în turul 3 al preliminariilor Conference League // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de , - Publicat vineri, 04 august 2023 09:55 / Actualizat vineri, 04 august 2023 11:44

Sepsi a învins-o la scor pe CSKA Sofia, 4-0 (2-0 în tur), și s-a calificat spectaculos în turul 3 preliminar din Conference League. A fost cea mai frumoasă seară din istoria grupării covăsnene.

  • Sepsi va juca în turul 3 preliminar împotriva lui FC Aktobe (1-4 în tur). Kazahii au trecut de georgienii de la Torpedo Kutaisi, victorie 4-1 în tur și eșec 1-2 la retur.
  • Manșa tur dintre Sepsi și Aktobe se joacă pe 10 august, la Sf. Gheorghe. Returul e programat o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

Reporterii GSP.RO au fost pe stadion și au notat 10 momente care nu s-au văzut la TV.

Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League
TURUL 3
Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League

Ce nu s-a văzut la TV în Sepsi - CSKA Sofia

1. Laszlo Dioszegi a fost one-man show. A stat alături de jucători la încălzire pe teren și i-a salutat la intrarea la cabine. Apoi, la finalul meciului, a fugit din lojă pentru a se bucura pe teren cu galeria. „Am mai slăbit după cât am alergat”, s-a amuzat.

2. Oficialii lui CSKA Sofia au rămas impresionați de bijuteria de stadion, de 25 de milioane de euro. Alături de Laszlo Dioszegi și Kertesz David, aceștia au văzut meciul din loja arenei. La final, bulgarii le-au transmis un mesaj: „Ați fost mult mai buni,. Vrem să vă vedem în grupe”.

3. Imediat după fluierul de final, jucătorii lui Sepsi au mers să se bucure cu suporterii din peluză. Apoi, a pornit fiesta în vestiar. S-au auzit manele, dar și hit-uri consacrate din industria muzicală. Bonus pentru victorie: pizza și multă bere.

4. Adnan Aganovic (35 de ani) e al doilea cel mai bătrân jucător din lotul lui Sepsi după Mario Rondon (37). Croatul a intrat, a dat un gol și o pasă de gol. Iar la finalul meciului a stat minute bune cu fiul său și au schimbat câteva pase. Cheia succesului? „Antrenamente și gura mică”, spune mijlocașul.

5. Zeci de suporteri au stat în fața stadionului până aproape de miezul nopții. Liviu Ciobotariu a fost cel mai aclamat de către fani, care n-au plecat acasă până n-au făcut o poză cu tehnicianul neînvins în actualul sezon competițional. Ciobi are șase meciuri: cinci victorii și un egal.

6. La finalul partidei, jucătorii lui CSKA au mers în fața galeriei. „Dacă luam patru acasă era grav!”, a spus unul dintre responsabilii cu presa de la bulgari. În drumul spre vestiare, fotbaliștii au fost aplaudați de toți fanii lui Sepsi de la tribuna 1.

7. Portarul gafeur Gustavo Busato n-a fugit de jurnaliștii bulgari prezenți la meci. A fost primul care s-a oprit la declarații: „Nu ar trebui să analizăm greșelile individuale. Au fost mai buni ca noi. Sunt fără gol primit de atâtea meciuri”.

8. Liviu Ciobotariu nu-i lasă să se distreze prea mult pe jucătorii săi. Joi seară, chiar în timpul petrecerii din vestiar, antrenorul i-a anunțat că astăzi în jurul prânzului au refacerea de după meci, dar și un antrenament pentru cei ce nu au jucat. „Cu gândul sută la sută la meciul cu Oțelul”, a spus Ciobi.

9. Directorul sportiv al celor de la Sepsi, Attila Hadnagy, a fost foarte entuziasmat după meci. S-a bucurat ca un copil de victoria istorică, a luat în brațe fiecare jucător, iar după ce Liviu Ciobotariu a terminat acțiunile oficiale cu presa, l-a strâns în brațe: „I-am spart, coach!”.

10. 8.270 de spectatori au asistat la meciul de la Sfântu Gheorghe, recordul all-time al stadionului din Covasna. Spectatorii s-au comportat ireproșabil, iar la finalul partidei și-au curățat locul pe care l-au ocupat, fără să lase nici măcar un pahar sau vreun ambalaj în urma lor.

VIDEO Cosmin Matei, declarații după Sepsi - CSKA Sofia: „O seară perfectă, ne-au ieșit toate fazele”

Citește și: 

Istoric! Liviu Ciobotariu, de nota 10 în Sepsi - CSKA: „O seară minunată. Am discutat deja cu cei din club”

Laszlo Dioszegi, euforic: „Acum vine prima! Prost să fiu să mai vând ceva!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
tororosso
tororosso  •  06 August 2023, 13:41

S-au auzit manele ??? în fieful maghiarilor ? . Simpatic foc acest adevărat patron Dioszegi . Se vede clar că are o echipă imbatabilă și la care ține mult. Felicitări băieți !

Minerul
Minerul  •  05 August 2023, 11:14

Felicitări tuturor echipelor noastre care s-au calificat. Dar bravo în mod deosebit Sepsi. Echipă cu un joc frumos. De când nu mai ajută Clujul , contează în fotbalul nostru. Nu știu cât va dura , dar vă urez succes.

Minerul
Minerul  •  05 August 2023, 11:13

Felicitări tuturor echipelor noastre care s-au calificat. Dar bravo în mod deosebit Sepsi. Echipă cu un joc frumos. De când nu mai ajută Clujul , contează în fotbalul nostru. Nu știu cât va dura , dar vă urez succes.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează