INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - CSKA SOFIA 4-0 (6-0 LA GENERAL)

Primă substanțială pentru jucătorii lui Sepsi » Laszlo Dioszegi dezvăluie câți bani le dă: „Am dubla suma din campionat”

Laszlo Dioszegi // FOTO: Bogdan Bălaș
Laszlo Dioszegi // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 12:36 / Actualizat vineri, 04 august 2023 13:27

Sepsi este în turul 3 al preliminariilor Conference League, după o dublă perfectă de CSKA 1948 Sofia: 2-0 în Bulgaria și 4-0 la Sf. Gheorghe.

  • Sepsi va juca în turul 3 preliminar împotriva lui FC Aktobe (1-4 în tur). Kazahii au trecut de georgienii de la Torpedo Kutaisi, victorie 4-1 în tur și eșec 1-2 la retur.
  • Manșa tur dintre Sepsi și Aktobe se joacă pe 10 august, la Sf. Gheorghe. Returul e programat o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

După meci, patronul Laszlo Dioszegi a fost în extaz. Finanțatorul i-a felicitat pe jucători și pe antrenorul Liviu Ciobotariu și staff-ul lui. În plus, omul de afaceri a dezvăluit ce primă vor încasa fotbaliștii pentru calificare.

Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League
TURUL 3
Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League

Ce primă au jucătorii lui Sepsi după victoria cu CSKA Sofia

„Am avut dăruire și voință. Suntem o familie. Noi respectăm jucătorii, iar jucătorii ne respectă pe noi. Noi avem primă de 900 de euro pentru o victorie în Liga 1. Am zis că vom plăti dublu pentru victoria din Bulgaria și cea de acasă. Așa că jucătorii care au jucat 180 de minute vor primi 3.600 de euro. 

E mai mult decât decent. Jucătorii merită. Noi primim bani de la UEFA, iar ei sunt actorii principali. Noi îi premiem pe jucători pentru ca în meciul cu Aktobe să facă aceeași performanță. Sau măcar să încerce. Eu am foarte mare încredere în jucători și staff. Consider că vom mai aduce multe puncte României”, a spus Laszlo Dioszegi pentru OrangeSport.

Știam că Ciobotariu e un antrenor foarte bun. Am luat o decizie foarte bună. Noi voiam un antrenor modern și cu calități. Ciobotariu și-a lăsat amprenta la fiecare club la care a lucrat. 

- Laszlo Diosezegi, patron Sepsi

În cele două meciuri, doar 5 jucători au bifat 180 de minute: Niczuly, Ciobotariu, Bălașa, Dumitrescu și Alimi. Ei vor încasa 3.600 de euro, în timp ce restul elevilor lui Ciobotariu vor primi o sumă mai mică, în funcție de minutele jucate.

VIDEO Cosmin Matei, declarații după Sepsi - CSKA Sofia: „O seară perfectă, ne-au ieșit toate fazele”

Citește și: 

10 momente care nu s-au văzut la TV în Sepsi - CSKA Sofia » Laszlo Dioszegi a fost one-man show, mesajul bulgarilor pentru covăsneni și euforia din vestiar: „I-am spart, coach!”

Dan Udrea, concluzii după seara europeană: „Ce naiba sărbătorim? Farul e sub Feroe, CFR nu s-a calificat nici cu arbitraj favorabil, iar Gigi era deja în drum spre oi”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
oase92
oase92  •  04 August 2023, 20:09

Merită fiecare bănuț. Ne-au umplut inimile de bucurie. Totul se datorează și unei conduceri înțelepte, echilibrate și din ce în ce mai profesioniste. Bravo!

dobrin
dobrin  •  04 August 2023, 17:11

Poate produce ceva jucatori si pentru nationala, ca am imbatranit asteptand dupa Hagi.

mchirilas
mchirilas  •  04 August 2023, 15:47

Felicitari, frumos meci!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează