INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - CKSA SOFIA 4-0 (6-0 LA GENERAL)

Tensiuni la CSKA Sofia după înfrângerea cu Sepsi: președintele a intrat în vestiar și și-a certat jucătorii » Ce a declarat antrenorul după meci

Sepsi e în turul 3 al Conference League // FOTO: Bogdan Bălaș +49   FOTO
Sepsi e în turul 3 al Conference League // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 09:36 / Actualizat vineri, 04 august 2023 09:53

După 2-0 în turul din Bulgaria, Sepsi a făcut spectacol cu CSKA Sofia și la Sf. Gheorghe. A câștigat cu 4-0 și s-a calificat în turul 3 al preliminariilor Conference League.

  • Sepsi va juca în turul 3 preliminar împotriva lui FC Aktobe (1-4 în tur). Kazahii au trecut de georgienii de la Torpedo Kutaisi, victorie 4-1 în tur și eșec 1-2 la retur.
  • Manșa tur dintre Sepsi și Aktobe se joacă pe 10 august, la Sf. Gheorghe. Returul e programat o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

La finalul partidei, situația a fost una tensionată la formația bulgară. Portarul Gustavo Busatto a dezvăluit că președintele clubului a mers în vestiar și le-a reproșat jucătorilor prestația avută.

Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League
TURUL 3
Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League

Tensiuni după Sepsi - CSKA Sofia

„Nu am pus nimic în vestiar pentru că președintele a venit și ne-a certat foarte tare. Ne-a spus că nu asta vrea să vadă. A zis că vrea o echipă care să-i bucure pe fani. 

El și toți ceilalți se așteptau la un meci mare din partea noastră. Cu toate astea, trebuie să recunoaștem că Spesi a fost mai bună și a meritat calificarea”, a declarat Busatto, potrivit Sportal.bg.

Nestor El Maestro: „Ne prezentăm scuze fanilor”

Nestor El Maestro, antrenorul bulgarilor, a comentat și el înfrângerea și le-a prezentat scuze fanilor pentru prestația din dubla cu Sepsi.

„Când pierdem cu un asemenea scor e clar că lucrurile au mers foarte prost. Sepsi e o echipă valoroasă și s-a văzut în cele două meciuri. E o rușine pentru CSKA că am părăsit competiția atât de devreme. E păcat.

Suntem dezamăgiți. E normal ca fanii să fie supărați. Le prezentăm scuze și le mulțumim pentru sprijinul acordat în fiecare minut. ”, a declarat antrenorul sârb, potrivit Sportal.bg.

VIDEO Cosmin Matei, declarații după Sepsi - CSKA Sofia: „O seară perfectă, ne-au ieșit toate fazele”

Citește și: 

Laszlo Dioszegi, euforic: „Acum vine prima! Prost să fiu să mai vând ceva!”

Istoric! Liviu Ciobotariu, de nota 10 în Sepsi - CSKA: „O seară minunată. Am discutat deja cu cei din club”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
Radio_Pyunik_Erevan
Radio_Pyunik_Erevan  •  04 August 2023, 11:16

krastavitsi, go home !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează