INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI

CORESPONDENȚĂ DIN SOFIA Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, în camerele lui Elton John și Jennifer Lopez! Sepsi s-a cazat la kilometrul zero al VIP-urilor

Sepsi s-a cazat la un hotel de lux în Sofia +18   FOTO
Sepsi s-a cazat la un hotel de lux în Sofia

Articol de , , - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 11:58 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 13:25

Dacă ieri erau 37 de grade în momentul în care FCSB a ajuns în Bulgaria, despre Sepsi se poate spune că a tras lozul câștigător. 28 de grade erau în momentul în care covăsnenii au ajuns la Sofia, o vreme perfectă, la fel ca la Sfântu Gheorghe.

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria) de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League
  • În turul 2 preliminar, CSKA Sofia - Sepsi se întâlnesc astăzi 27 iulie, de la ora 20:00, pe „Bulgarska Armiya”. Meciul este liveTEXT pe GSP.ro

După un drum de o oră cu avionul, Ștefănescu, Niczuly și compania au aterizat pe Aeroportul din Sofia, de unde au fost preluați de un autocar și duși la hotelul „Marinela”, acolo unde vor fi cazați pe durata celor două zile petrecute în Sofia. Situat la 20 de minute de aeroport, hotelul are inclusiv o piscină interioară și șase restaurante. 

+14 FOTO

Ciobotariu are posibilitatea ca în ziua meciului să facă inclusiv un antrenament în grădina interioară a stabilimentului de cinci stele, perfectă pentru relaxare și ședințe în aer liber. La fel ca hotelul unde este cazată FCSB, covăsnenii au condiții de lux! Aer condiționat, televizoare LED conectate prin satelit, dar și o sală modernă dedicată ședințelor tehnice. 

Mai mult, ultimul etaj al hotelului oferă o vedere panoramică a orașului. În această după-amiază, chiar în timpul meciului CSKA 1948 - FCSB, covăsnenii vor avea antrenamentul oficial pe „Bulgarska Armiya”, stadion aflat la mică distanță de arena „Vasil Levski”.

Plin de VIP-uri!

În stabilimentul unde sunt cazați cei de la Sepsi, de-a lungul timpului au stat sute de staruri internaționale! La intrarea în hotel există un panou de onoare cu pozele celor mai importanți oameni care au stat la „Marinela”. 

Elton John, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Goran Bregović, Tina Turner, Selena Gomez, Mila Kunis, Pink, Toto Cutugno, Sylvester Stallone sau Arnold Schwarzenegger au stat la hotelul unde e și Sepsi acum.

760 de leicostă o cameră dublă la Hotelul Marinela Sofia acolo unde este cazată delegația celor de la Sepsi

Hadnagy a venit cu mașina

Dacă echipa a venit la Sofia cu un avion care a decolat de pe aeroportul din Brașov, directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a preferat să facă drumul până în capitala Bulgariei cu mașina. 

Am trăit niște experiențe cu avionul că mai bine mă lipsesc. Am luat mașina și e mult mai sigur. Pot să stau liniștit. Merg cu avionul doar atunci când nu am altă modalitate de a ajunge acolo unde am treabă”, a spus Hadnagy pentru GSP.RO.

Citește și:  

ZECE informații înainte de CSKA 1948 - FCSB: „Cazul Andrei Vlad” de la Sofia, transferul starului în Japonia, plus mutare din Algeria
CSKA SOFIA - FCSB
ZECE informații înainte de CSKA 1948 - FCSB: „Cazul Andrei Vlad” de la Sofia, transferul starului în Japonia, plus mutare din Algeria
Ianis Zicu, avertisment pentru FCSB și Sepsi: „Cele două echipe din Sofia sunt peste Sheriff! Bulgarii au început să investească, să aducă jucători pe foarte mulți bani”
CSKA SOFIA - FCSB
Ianis Zicu, avertisment pentru FCSB și Sepsi: „Cele două echipe din Sofia sunt peste Sheriff! Bulgarii au început să investească, să aducă jucători pe foarte mulți bani”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
VanBasten
VanBasten  •  26 Iulie 2023, 15:14

*** Stefanescu...daca doarme in camera lui Elton John, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  26 Iulie 2023, 13:16

Nu se poate domnilor ca sepsi sa fie cazata intr-un hotel " și mai si" ca cel în care e parcat fcsbeul. Anuntati-l de îndată pe Argăseală sa facă ceva cu aceasta umilire .

virgiltaviyahoocom
virgiltaviyahoocom  •  26 Iulie 2023, 13:08

Dragi "jurnaliști", covăsnenii au decolat de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează