INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA SOFIA - SEPSI

UEFA a anunțat pedepsele pentru scandările rasiste de la CSKA Sofia - Sepsi

Laszlo Dioszegi (în centru) s-a bucurat animat în timpul meciului CSKA Sofia - Sepsi, ceea ce i-a iritat pe bulgari // foto: GSP +25   FOTO
Laszlo Dioszegi (în centru) s-a bucurat animat în timpul meciului CSKA Sofia - Sepsi, ceea ce i-a iritat pe bulgari // foto: GSP

Articol de , - Publicat sambata, 05 august 2023 14:07 / Actualizat sambata, 05 august 2023 14:14

UEFA a pedepsit-o pe CSKA Sofia pentru scandările rasiste ale suporterilor din timpul meciului din Bulgaria cu Sepsi OSK, scor 0-2, dar și pentru faptul că susținătorii echipei au aprins torțe.

Pe 27 iulie, Sepsi OSK a câștigat la Sofia, 2-0 cu CSKA, în manșa tur a „dublei” din runda secundă preliminară a Conference League.

Partida nu a fost lipsită de incidente. Pe parcursul meciului, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, i-a iritat pe suporterii echipei adverse prin manifestările sale. Aceștia au apelat la scandări rasiste pentru a-i răspunde covăsneanului, „Țiganii, țiganii!”, iar UEFA a luat atitudine.

Gică Hagi, conferință incisivă: „V-ați dus în ridicol! Să le fie rușine celor care au spus asta!”
PETROLUL - FARUL
Gică Hagi, conferință incisivă: „V-ați dus în ridicol! Să le fie rușine celor care au spus asta!”

UEFA a luat măsuri după ce scandările rasiste din CSKA Sofia - Sepsi

Forul european a amendat-o pe CSKA Sofia cu 20.000 de euro pentru acele scandări, pe care le-a încadrat la „comportament discriminatoriu”. Totodată, a dictat închiderea parțială a stadionului pentru următorul meci european pe care CSKA îl va disputa din postura de gazdă.

Scandările rasiste nu au fost singurul motiv pentru care UEFA a pedepsit-o pe CSKA. Suporterii echipei au aprins torțe, fapt pentru care CSKA a mai primit o amendă, în valoare de 15.250 de euro.

Lucrurile nu stau bine pentru bulgari nici la nivel sportiv. Aceștia au sperat să întoarcă scorul în „dubla” cu Sepsi OSK la Sf. Gheorghe, dar au suferit o înfrângere și mai usturătoare la retur, 0-4, și au părăsit competiția europeană.

Mai multe știri de actualitate:

MM Stoica, despre 3 mutări pe care FCSB le-ar putea face în următoarele zile: „Ne interesează foarte tare acest jucător”

Mățan i-a înflăcărat pe americani cu un supergol: „Ce lovitură!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
tristan
tristan  •  05 August 2023, 16:28
Postat de Stefan09 pe 05 August 2023, 14:54

Bulgarii ii fac pe unguri ***:)))

Nu i duce capul așa departe pe cefele late

gepeto
gepeto  •  05 August 2023, 16:05
Postat de brianstorm pe 05 August 2023, 15:03

bine ar fii daca ii faceau pe unguri dar i-au facut pe romani. aia habar nu au ce-i sepsi,stiu doar ca este o echipa din Romania.

De ce sa ii faca maghiari? Ei injura sa jigneasca. Stiu ca romanii se "actveaza" cand ii faci ***. Nu stiu ca inseamna mauri de fapt si ei au mai multi. In plus sunt si mai turco bronzati din istorie de populatie turanica din care si maghiarii fac parte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brianstorm
brianstorm  •  05 August 2023, 15:03
Postat de Stefan09 pe 05 August 2023, 14:54

Bulgarii ii fac pe unguri ***:)))

bine ar fii daca ii faceau pe unguri dar i-au facut pe romani. aia habar nu au ce-i sepsi,stiu doar ca este o echipa din Romania.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează