INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRANȚA

Abstinență prelungită pentru jucătorii din naționala Franței: „E dur să reziști fără cei dragi”

Abstinență prelungită pentru jucătorii din naționala Franței: „E dur să reziști fără cei dragi”
Abstinență prelungită pentru jucătorii din naționala Franței: „E dur să reziști fără cei dragi”

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2021 11:54 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 12:27

Jucătorilor din naționala Franței le sunt interzise de mai mult de-o lună contactele cu soțiile, iubitele și familia. „Mulți sunt tineri și nu le rămâne decât o soluție”, explică stafful.

Franța a venit în București plină de încredere, dar și de hormoni pentru meciul contra elvețienilor. De mai mult de-o lună, de când les Bleus au început pregătirile pentru Euro, s-au izolat de familii și nu le pot vedea decât de la distanță, în tribune la mecuri. 

Fără soții sau amante, închiși în hoteluri, în diferite orașe de pe continent, elevii lui Deschamps ar putea să resimtă presiunea. Iar un membru al staffului a dezvăluit pentru Le Parisien că le-a recomandat cea mai la îndemână soluție: să-și rezolve singuri problema!

Securitate maximă pentru jucătorii Franței

„Abstinența prelungită nu ceează tensiune, dar e un argument discutat. E complicat să nu poți săruta sau să îmbrățișezi o persoană dragă. În majoritate, fotbaliștii sunt tineri în jur de 20 de ani în plină forță și trebuie să se descurce cumva cu toate restricțiile”, continuă sursa citată. Serviciile de securitate au mare grijă să nu se apropie de hotel și să nu intre nici musca în camerele jucătorilor.

Și Griezmann a confirmat disconfortul creat: „Nu putem atinge pe nimeni, nici măcar rudele. Dar nu avem de ales. Regimul e foarte dur pentru toată lumea, echipă, staff și toți cei din delegație, numai că trebuie acceptat”. „Cocoșii galici” sper însă ca pe 11 iulie să poată sărbători împreună cu toți cei dragi triumful în finala de pe Wembley.

VIDEO Ce au făcut vedetele Franței la antrenamentul de pe „Arcul de Triumf”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Selecționerul Cehiei, euforic după victoria în fața Țărilor de Jos: „Am frustrat și le-am înfuriat vedetele”

Gullit nu-i iartă pe olandezi după eliminarea de la EURO 2020! Se ia de trei vedete și de selecționer

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează