INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PREMIERĂ

foto Primul din istorie! Moment unic în meciul arbitrat de Hațegan la Euro

În Polonia - Slovacia (grupa E de la Euro 2020), Wojciech Szczesny (31 de ani) a devenit primul goalkeeper din istoria Europenelor care-și introduce mingea în propria poartă. +5   FOTO
În Polonia - Slovacia (grupa E de la Euro 2020), Wojciech Szczesny (31 de ani) a devenit primul goalkeeper din istoria Europenelor care-și introduce mingea în propria poartă.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 19:43 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 21:10

În Polonia - Slovacia (grupa E de la Euro 2020), Wojciech Szczesny (31 de ani) a devenit primul goalkeeper din istoria Europenelor care-și introduce mingea în propria poartă.

  • Partida de la Sankt Petersburg a fost arbitrată de românul Ovidiu Hațegan.

Polonia și-a impus jocul la începutul partidei, dar Slovacia avea să deschidă, cu șansă, scorul la finalul primului sfert de oră. 

Polonia - Slovacia. Wojciech Szczesny, record negativ la Euro 2020

+1 FOTO

În minutul 18, Robert Mak a încheiat o cursă de autor în flanc cu un șut la scurt. Spre norocul mijlocașului de la Zenit, balonul a fost deviat înainte și de Kamil Glik. 

Mingea s-a dus în stâlp, apoi în spatele lui Szczesny, și, într-un final, a ricoșat în plasă. Ghinion pentru portarul lui Juventus, UEFA a consemnat, prin grafică, „autogol”.

Conform specialiștilor de la Opta, Szczesny este primul portar de la Euro care semnează un autogol.

Polonia - Slovacia 1-2 » Ovidiu Hațegan a arătat primul „roșu” de la Euro 2020

La 1-1 în repriza doua, minutul 62, Hațegan i-a acordat al doilea „galben” lui Krychowiak, pentru o intrare întârziată la Hromada. Grație superiorității numerice, Slovacia a dat lovitura, prin Skriniar, care a reluat, din corner, cu dreptul, imparabil!

Krychowiak e al treilea fotbalist polonez din istorie eliminat la un turneu european sau mondial, după Sobolewski vs Germania, la CM 2006, și Szczesny vs Grecia, la Euro 2012.

Polonia - Slovacia 1-2 » Lewandowski, anihilat complet! Rezultat neașteptat la Euro + Hațegan a ieșit în evidență
Polonia - Slovacia 1-2
Polonia - Slovacia 1-2 » Lewandowski, anihilat complet! Rezultat neașteptat la Euro + Hațegan a ieșit în evidență

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  14 Iunie 2021, 23:43

RADOI= Antrenor fara licenta PRO, platit regeste la nationala. Daca o sa plece vreodata nu prinde nici o echipa de L2. suntem de rasul curcilor :))

dan2010
dan2010  •  14 Iunie 2021, 20:50

Multumim Radoi! a ajuns la performanta sa nu ne calificam. Am inteles ca si veniturile lui la Nationala (salariul) sunt egale cu rezultatele pe care le are. Adica minime... dar totusi e OK sa mai continue?

dobrin
dobrin  •  14 Iunie 2021, 20:43
Postat de socal pe 14 Iunie 2021, 20:30

Privind euro la TV, acum ne dam seama ce mici suntem fata de echipele prezente aici. Nu mai insemnam nimic in fotbal acum.

Cel putin jumatate de echipe sunt praf. Era loc si pentru noi daca aveam macar un antrenor profesionist.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează