Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SLOVACIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GERMANIA Belgia și Ucraina, cu ochii pe meciul Slovacia - România » Ce au spus Tedesco și Rebrov despre meciul care poate fi „blatul perfect”

Domenico Tedesco // FOTO: Imago
Domenico Tedesco // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 09:20 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 09:20

Grupa E de la EURO 2024 este cea mai echilibrată, toate cele patru echipe având șanse de calificare ♦ Slovacia – România și Ucraina – Belgia se joacă de la aceeași oră, 19:00 ♦ Un egal între români și slovaci ar face ca cele două naționale să se califice în optimi, iar una dintre Ucraina și Belgia să fie eliminată.

În ultimele zile, au apărut tot mai multe discuții despre o posibilă înțelegere între România și Slovacia, care ar presupune ca cele două să termine la egalitate, scor care le-ar duce în optimi, indiferent de ce se întâmplă în Ucraina – Belgia.

Ucraina și Belgia, cu ochii pe Slovacia – România

Înainte de cele două partide, selecționerii Belgiei și ai Ucrainei au fost întrebați dacă vor fi la curent cu ce se întâmplă la Slovacia – România. Iar ambii s-au axat pe aceeași idee: vor cunoaște scorul, dar mai important e ce fac echipele lor.

„Da, vom ști rezultatul de la Slovacia – România. Nu ar fi inteligent din partea noastră să nu știm. Dar nu de la început. Trebuie mai întâi să ne concentrăm la jocul nostru. Trebuie să avem încredere în noi. Trebuie să facem un meci mare, contra unui adversar puternic”, a spus Domenico Tedesco, selecționerul Belgiei.

Fiecare vede lucrurile în felul lui, acceptăm opiniile tuturor. Și nu aș vrea să comentez.

– Domenico Tedesco, întrebat despre faptul că Edi Iordănescu a declarat că nu crede că Belgia va câștiga

Și Serhiy Rebrov, selecționerul Ucrainei, a fost întrebat despre meciul României și despre calculele calificării.

„Știm în ce circumstanțe ne putem califica, dar noi ne gândim că trebuie să câștigăm. Nu știu cum va juca Belgia, dar noi trebuie să fim gata pentru orice scenariu. E foarte important să jucăm la victorie. Trebuie să ne gândim cum să câștigăm.

Cred că orice informație e importantă, evident că voi cunoaște scorul, dar nu va conta pentru echipă. Trebuie să ne gândim la noi, nu contează scorul. Ce se va întâmpla la noi dacă se întâmplă ceva la celălalt meci? Nu e nicio diferență pentru noi. Trebuie să ne gândim doar la noi și să încercăm să facem ce e cel mai bine”, a spus Rebrov.

VIDEO. Totul despre România - Slovacia

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (1)
sughibughi
sughibughi  •  26 Iunie 2024, 10:56

hai cu egalu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează