Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

FOTO+VIDEO Corina Caragea a ajuns la Munchen! Într-o fustă scurtă, prezentatoarea de la Pro TV a făcut furori înainte de meciul România - Ucraina

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2024 11:57 / Actualizat luni, 17 iunie 2024 14:06

Corina Caragea (41 de ani), prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a ajuns la Munchen înainte ca naționala României să debuteze la Euro 2024. Cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată în tricou „tricolor” și o fustă scurtă, vedeta îi susține pe fotbaliștii români. 

România - Ucraina, primul meci al naționalei tricolore la EURO 2024, are loc astăzi, 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen. Se estimează că pe Allianz Arena vor fi peste 25.000 de români în tribune. Multe alte mii de conaționali, care n-au prins bilet, vor ține pumnii strânși tricolorilor din Fan Zone, din Marienplatz, inima orașului bavarez.

FOTO. Corina Caragea a ajuns la Munchen! A făcut furori înainte de meciul România – Ucraina

+45 FOTO

Printre vedetele care au ajuns la Munchen deja pentru a-i susține pe „tricolori” se numără și Corina Caragea, prezentatoarea știrilor Sportive de la Pro TV. Duminică, vedeta a aterizat în Germania și a trasmis deja un mesaj de susținere fotbaliștilor, dar și microbiștilor, care astăzi le dă întâlnire după mult așteptatul meci. 

Îmbrăcată în tricoul naționalei cu numele ei și o fustă-pantalon din blugi, Corina Caragea a transmis: „Am ajuns în Munchen!! După meci ne vedem în Fan Zone în Olympia Park. Să sărbătorim victoria naționalei, da??? Românii care vor să vadă meciul acolo, trebuie să știe că Fan Zone se deschide la ora 13.00 și la colțul României vor fi o mulțime de concursuri și activități pentru fani. Ajung și eu după meci, împreună cu Pavel Bartoș și foști jucători ai naționalei. Hai Romaniaaa!”, a fost mesajul ei. 

Pe străzile din Munchen, vedeta a fost oprită deja de microbiști, a făcut poze cu toți doritorii. Cu emoții, și prezentatoarea așteaptă cu nerăbdare meciul România – Ucraina, care va fi liveTEXT pe GSP.ro, cu informații în timp real de la fața locului de la corespondenții Gazetei Sporturilor în Germania.

Care sunt echipele preferate ale Corinei Caragea la Euro 2024

Într-un interviu pentru TVMania, prezentatoarea a oferit și o scurtă analiză a grupelor și a echipelor favorite. „Mie îmi plac mult Italia și Spania. Pe ele mizez. Sper să avem și surprize, așa cum a fost Grecia odată. Să fie România surpriza!”.

De asemenea, vedeta de la PRO TV și-a exprimat părerea cu privire la jucătorul care ar putea înscrie cele mai multe goluri în acest turneu: „Ronaldo. Cred că este foarte ambițios și motivat de faptul că e probabil ultimul lui dans la un EURO. Sau cine știe? Poate penultimul”.

Corina Caragea a adăugat: „Mi-am cumpărat bilete din timp și voi da o fugă de pe o zi pe alta în Germania, la două meciuri din grupe și o semifinală”.

Citește și:

Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în optimi
Euro 2024
Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în optimi
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”
Euro 2024
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (20)
FaZe26
FaZe26  •  22 Iunie 2024, 01:20

A mers în interes de serviciu cu fusta scurtă????

mirstelistu
mirstelistu  •  20 Iunie 2024, 20:39

Asta da stire sportiva ma, oare pe cine intereseaza ca ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

m1k3
m1k3  •  19 Iunie 2024, 14:19

Daca eram in 2004 era o stire "interesanta"...dar na...au trecut anii si suntem in 2024...nu ne mai omorati cu femei trecute de 30 de ani :)))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează