Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PORTUGALIA - CEHIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Cristiano-mania la Leipzig! Imagini spectaculoase: „Ronaldo, Ronaldo” a răsunat în preajma stadionului

Admiratorii lui Cristiano Ronaldo au strigat și sărit la sosirea autocarului Portugaliei // foto: GSP +34   FOTO
Admiratorii lui Cristiano Ronaldo au strigat și sărit la sosirea autocarului Portugaliei // foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 18 iunie 2024 20:59 / Actualizat marti, 18 iunie 2024 21:08

Sosirea autocarului Portugaliei la stadionul din Leipzig pentru meciul din această seară cu Republica Cehă, ora 22:00, a provocat un entuziasm peste măsură printre susținătorii lui Cristiano Ronaldo.

În această seară, ora 22:00, Portugalia va da piept cu Republica Cehă pe „Red Bull Arena” din Leipzig. Va fi ultimul meci din prima rundă a fazei grupelor Euro 2024.

Pentru Cristiano Ronaldo, un idol la nivel mondial, acesta va fi al șaselea Campionat European, cea dintâi prezență a lui pe o astfel de scenă fiind consemnată în urmă cu 20 de ani! CR7 este chiar titular, atacant alături de Rafael Leao.

De așteptat, sosirea lui Ronaldo la stadionul din Leipzig a provocat un entuziasm peste măsură.

Cristiano-mania la Leipzig! Imagini spectaculoase înainte de Portugalia - Cehia: „Ronaldo, Ronaldo”

Undeva spre 1.000 de oameni au așteptat cu sufletul la gură sosirea autocarului Portugaliei.

Până ca Ronaldo & compania să-și facă apariția, puțin după ora 20:25, la stadion a ajuns autocarul Cehiei, cu aproximativ 15 minute mai devreme.

Văzând vehiculul că se apropie, cei prezenți au început să sară și să strige „Ronaldoooo, Ronaldooo”. Când au realizat că autocarul respectiv aduce la stadion echipa adversă, s-au amuzat și ei, a izbucnit un râs general.

Oricum, cei prezenți păreau a fi mai degrabă admiratori ai lui Ronaldo decât ai selecționatei portugheze. Pe toate pancartele apărea numele lui CR7 și toți rosteau exclusiv numele multiplului Balon de Aur.

+30 FOTO

La 15 minute distanță, cu aproximativ o oră și jumătate înainte de startul partidei, inevitabilui s-a produs, la orizont a apărut autocarul care-i aducea la stadion pe Ronaldo, Bruno Fernandes, Pepe și ceilalți fotbaliști portughezi.

A fost o adevărată isterie la sosirea lusitanilor, apariția autocarului i-a însuflețit peste măsură pe suporteri, apoi entuziasmul s-a stins rapid. Suporterii nu au zăbovit mult în zonă după trecerea autocarului, s-au dispersat rapid, fiecare către poarta corespunzătoare de intrare în stadion.

Citește și:

Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Nationala
Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  18 Iunie 2024, 21:19

Portugalia joaca cel mai frumos fotbal din Europa poate chiar din lume !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează