Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Care este singurul club din Superliga cu doi titulari în prima etapă de la Euro. Adrian Mutu a fost implicat în „afacere”

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2024 21:54 / Actualizat marti, 18 iunie 2024 23:11

Universitatea Craiova se laudă ca fiind singura echipă din România cu doi titulari în prima etapă de la Euro 2024: Nicușor Bancu, unul dintre cei mai buni jucători ai României ieri cu Ucraina (3-0), și georgianul Anzor Mekvabishvili, care a adunat 89 de minute cu Turcia (1-3), astăzi.

Universitatea Craiova este singurul club din Superliga României cu doi jucători titulari în prima etapă de la Euro 2024. Oltenii, mândri, se laudă cu Nicușor Bancu și cu Anzor Mekvabishvili, fotbaliști de prim 11 în tricoul alb-albaștrilor, care au fost în garniturile de start ale „tricolorilor” și georgienilor.

Mihai Rotaru a fost prezent la România - Ucraina (3-0), va veni echipat și la următoarele meciuri

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a fost prezent la Munchen, înaintea debutului la Europeanul nemțesc, fiind surprins de reporterii GSP în celebra berărie "Hofbrauhaus", veche de secole.

Omul de afaceri a purtat un tricou cu Nicușor Bancu, singurul reprezentant al formației din Bănie în prima reprezentativă. A declarat în exclusivitate pentru GSP că la următoarele meciuri va purta tricourile lui Vladimir Screciu, accidentat înainte de Campionatul European, și Alex Mitriță, care n-a fost convocat de selecționerul Edward Iordănescu.

La revenirea de la Euro, georgianul Mekvabishvili i-a promis un tricou al naționalei sale patronului din Bănie. În afara oltenilor, doar FCSB, din Liga 1, a mai avut jucător titular la Euro, pe Florinel Coman.

19meciuri a adunat în Liga 1 Mekvabishvili pentru Craiova la primul său sezon în România

Anzor Mekvabishvili la Universitatea Craiova adus de Adrian Mutu!

Dacă Bancu are un deceniu în echipamentul juveților, Mekvabishvili a sosit în Bănie la începutul anului. Suma de transfer a fost mare pentru România: 750.000 de euro, bani achitați celor de la Dinamo Tbilisi.

Mihai Rotaru a dezvăluit cum Adrian Mutu s-a implicat în transferul lui Anzor Mekvabishvili la Universitatea Craiova.

"Craiova a plătit pentru transferuri de fiecare dată, dar uneori lucrurile se complică. L-am adus pe Anzor, am plătit 750.000 de euro. Ne înțeleseserăm cu el, cu clubul, apoi am aflat că are un impresar. Lucrurile s-au complicat, a mai durat 3 săptămâni.

Știți cine a rezolvat-o? Adi Mutu, pentru că știa impresarul din Italia, jucaseră împreună. L-am sunat pe Adi și l-am rugat să ne ajute și s-a rezolvat. Impresarul nu voia să îl lase în România. Anzor este singurul jucător străin din România care va juca la Euro", a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

14meciuri are georgianul Craiovei pentru naționala țării sale

Citește și:

Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Nationala
Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (3)
Yahwe
Yahwe  •  18 Iunie 2024, 23:58

Amatori și amărâți care nu sunteți în stare să recunoașteți o greșeală, ați șters doar prima parte în care ziceați voi fără să citați pe nimeni că dintre echipele din Liga 1 doar FCSB și Craiova au avut jucători titulari la Euro 24, iar acum ați lăsat doar declarația "patronului". Păi dacă tot ați scos prima parte cu FCSB deoarece v-am scris că și CFR Cluj a mai avut un titular (Ajeti) la Euro în naționala Albaniei, măcar scrieți și asta în articol, Craiova au avut doi, dar din Liga 1 a mai este un jucător străin la Euro, rolul vostru e sa informați corect, nu să repetați inepțiile altora cu tot felul de interese!

Yahwe
Yahwe  •  18 Iunie 2024, 23:50

Arlind Ajeti de la CFR Cluj, titular la Euro 24, în naționala Albaniei! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Yahwe
Yahwe  •  18 Iunie 2024, 23:40

Aveți două greșeli în acest pseudo-articol: Spuneți că doar FCSB a mai avut titular la Euro (pe coman) pe lângă Craiova care a avut doi, din pacate pt dvs și pt "patronul" Craiovei a zis un lucru asemănător cu voi sunteți într-o gravă eroare, deoarece Ajeti fundaș din naționala Albaniei a jucat titular și aparține de o echipă din România (CFR Cluj).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează