Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  BELGIA - SLOVACIA 0-1

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA „Crazy result!” » Eroul Slovaciei, colosal în fața Belgiei, în dialog cu reporterii GSP despre România - Ucraina: „Am avut privilegiul să joc cu Stanciu”

Martin Dubravka
Martin Dubravka

Articol de , - Publicat luni, 17 iunie 2024 23:41 / Actualizat marti, 18 iunie 2024 00:13

Martin Dubravka (35 de ani), portarul titular al Slovaciei, MVP-ul partidei de astăzi cu Belgia, câștigată de slovaci cu 1-0, a comentat și celălalt rezultat al grupei, uriașa victorie a României cu Ucraina, scor 3-0.

Martin Dubravka a fost colosal astăzi, esențial în victoria-șoc obținută de slovaci cu Belgia, 1-0 la Frankfurt. La finele partidei, portarul lui Newcastle, cu 23 de aparții în sezonul 2023/2024 de Premier League, și-a regăsit energia să dialogheze cu jurnaliștii prezenți la zona mixtă, slovaci și nu numai.

Dubravka a răspuns inclusiv întrebării GSP.ro despre cum a privit rezultatul din celălalt meci al grupei, România - Ucraina 3-0. „Crazy result”, ne-a spus Dubravka, deși avea anumite așteptări de la „tricolori”, el fiindu-i coleg pentru scurtă vreme lui Nicolae Stanciu la Sparta Praga în 2018.

Martin Dubravka, pentru GSP.ro, despre România - Ucraina: „Crazy result!”

„Asta arată că grupa este foarte strânsă, oricine poate învinge pe oricine. Noi am învins Belgia, România a câștigat cu Ucraina. Un rezultat nebunesc, evident, dar știm că România are jucători de mare calitate.

Am avut privilegiul să joc alături de Nico Stanciu, știu ce calitate are și am văzut că a înscris un gol superb. Bineînțeles, mai întâi am vrut să ne pregătim pentru meciul contra Belgiei, acum vom sărbători, cred că merităm asta, iar de mâine ne vom pregăti pentru următorul meci”.

„Crazy result!” » Eroul Slovaciei, colosal în fața Belgiei, în dialog cu reporterii GSP despre România - Ucraina: „Am avut privilegiul să joc cu Stanciu”
Dubravka a avut și noroc, cele două goluri ale lui Lukaku fiind anulate // foto: Guliver/gettyimages

Stanislav Lobotka, desemnat de UEFA cel mai bun jucător al meciului

Dubravka a fost foarte bun astăzi, cu 5 parade, inclusiv una uluitoare la Lukaku în primele minute, dar cel mai bun jucător al meciului a fost ales unul dintre colegii lui, mijlocașul Stanislav Lobotka.

„A fost excelent cu și fără minge, a stat aproape de Kevin De Bruyne câtă vreme a jucat ca număr 10” a fost justificarea echipei de observatori tehnici ai UEFA.

Următorul meci pentru Slovacia va fi în compania Ucrainei, pe 21 iunie, ora 16:00, la Dusseldorf. Ulterior, pe 26 iunie, slovacii vor da piept cu România, ora 19:00, la Frankfurt.

Citește și:

Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Edi Iordănescu a anunțat echipa de start! Ianis Hagi, titular!
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Edi Iordănescu a anunțat echipa de start! Ianis Hagi, titular!
O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia
Nationala
O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia
Mihai Stoica, reacție tranșantă înainte de România - Slovacia: „Lumea este bolnavă de ipocrizie”
Nationala
Mihai Stoica, reacție tranșantă înainte de România - Slovacia: „Lumea este bolnavă de ipocrizie”

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close