INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Speranțe pentru Alex Mitriță: „Are capacitatea asta. Trebuie să nu strice grupul”

Alexandru Mitriță a păstrat mingea meciului Oțelul - Universitatea Craiova
Alexandru Mitriță a păstrat mingea meciului Oțelul - Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 13:36 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 15:28

Alexandru Mitriță, 28 de ani, poate spera la o întoarcere în circuitul echipei naționale. Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, nu vede nicio problemă: „Edi Iordănescu caută să găsească cele mai bune soluții pentru echipa națională. Este unul dintre cei mai corecți oameni pe care i-am întâlnit”.

Alex Mitriță pare să fi ieșit din pasa proastă pe care a traversat-o o bună bucată de vreme. Extrema „de buzunar” a Universității Craiova a bifat un hattrick duminică, la 3-1 cu Oțelul. După meci, s-a arătat încrezător că va reveni în circuitul echipei naționale: „Cu victorii, goluri, assisturi, Mister (n.r. - Edi Iordănescu) va avea ochi și pentru mine”.

Anotimpurile lui Mitriță
EDITORIAL
Anotimpurile lui Mitriță

Iar Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, crede că Mitriță are toate șansele să fie convocat. „Orice jucător care joacă bine și înțelege ce i s-a întâmplat în carieră cred că poate să vină la echipa națională. Cred că Mitriță are capacitatea asta. Edi este unul dintre cei mai corecți oameni pe care i-am întâlnit în cariera mea”, a declarat Vochin, conform fanatik.ro.

Andrei Vochin: „Asta este cea mai importantă vedetă a naționalei”

Oficialul FRF susține că „Edi caută să găsească cele mai bune soluții pentru echipa națională. Până acum nu a putut să găsească altă vedetă decât grupul. Asta este cea mai importantă vedetă a lui Edi Iordănescu. Aici va fi foarte atent, să nu strice acest grup. Dar dacă va considera că acest grup nu are cum să se strice cu un jucător sau altul, acela va fi la echipa națională.

Îl poate chema oricum, nu contează. Edi nu este un om care să aibă resentimente. Dacă simte că are nevoie de Mitriță îl va chema fără probleme. Au fost exemple nenumărate de când e el la echipa națională”.

Alex Mitriță are 5 goluri și 5 assisturi în 16 partide

Folosit extremă stânga sau în spatele „vârfului”, „Piticul Atomic”, cum îi spun suporterii, a înscris 5 goluri și a dat tot atâtea assisturi în cele 16 meciuri disputate până acum în Liga 1.

El a punctat, coincidență sau nu, doar împotriva echipelor din Moldova: un gol la 4-1 cu Poli Iași, în Copou, altul la 5-1 cu FC Botoșani, pe „Ion Oblemenco”, și hattrick cu Oțelul, la Galați (3-1).

Este al doilea jucător din Liga 1 care reușește un hattrick în acest sezon, după Ionuț Larie (Farul), contra lui FC Voluntari (4-1). Diferența este că olteanul le-a reușit pe toate din acțiune, în timp ce Larie le-a marcat din penalty. 

Mai puteți citi:

Dorinel Munteanu a început duelul cu Becali: „O să îl bat la el acasă. Nu mă cobor la nivelul lui Gigi”

Dragomir știe de unde vine căderea lui Tavi Popescu: „Cu o fată care îți mănâncă vigoarea, nu mai ai nicio șansă”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează