INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

Antrenorul lui Lazio laudă un stelist și evidențiază un aspect important: "Steaua a închis bine jocul"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 00:40

Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, l-a lăudat pe portarul Andrei Vlad după victoria lui FCSB din 16-imile Europa League, scor 1-0, și evidențiază jocul prestat de roș-albaștri.

"A fost un portar bun între buturile Stelei. Trebuia să fim mai buni decât ei, dar Steaua a făcut un meci bun. Au marcat repede, iar noi n-am putut să egalăm. Ei s-au închis bine. Trebuie să ne revenim. Nu avem rezultate bune.

Nu jocul cred că e problema. Dacă vom continua în acest mod cred că vom câștiga. Trebuia să facem atâtea schimbări. Publicul a fost cald, atmosfera a fost fantastică. Trebuie să remontăm acest rezultat", a declarat Simone Inzaghi la TV Telekom Sport.

FCSB s-a impus în prima manșă cu 1-0 după reușita lui Harlem Gnohere din minutul 29. Returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma.

Vezi VIDEO cu golul partidei!

Citește și: FCSB - LAZIO 1-0 // Ironia steliștilor la adresa lui Dinamo înainte de derby! Crainicul o comite a doua oară într-o săptămână

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
1425838917717550
John Milne  •  16 Februarie 2018, 01:05

Felipe stie ca a jucat cu STEAUA. Numai rinistii invidiosi din ghiveci nu recunosc . Rinamo aka Rusinea Insolventa aka Fc Pamant de Flori aka Ghiveciul, NICIODATA IN CL, LOCUL 253 UEFA.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Februarie 2018, 08:56

Am urmarit intreaga pagina a ziarului si mi s-a facut sila sa mai intru in articole. Cand 85% din titluri sunt despre FCSB si Becali realizezi o mocirla cumplita in care ziaristii romani se balacesc de placere. Rezultatul de aseara al FCSB a fost unul important, fara doar si poate, dar sa il transformi in miracol si sa vorbesti despre el ca despre nasterea lui Mesia, iartati-ma dar ridicolul este cumplit. Si in nici-un caz in favoarea fotbalului romanesc. Laudati, of, sarmani ziaristi, nimeni nu va cere sa nu o faceti, dar nu va pierdeti decenta si simtul meseriei, nu va transformati singuri in gunoiul de sub pres. V-au spus si alti cititori ca va purtati mizerabil fata de meseria voastra si pe nimeni nu credeti. Sa fie mai placut pupincurismul la vedere? Of, ce decadent! Felicitari FCSB!

hitman222
hitman222  •  16 Februarie 2018, 05:54

Poti sa pleci Simone, te-au batut si prostii astia!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează