INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ

Antrenorul lui ȚSKA îl amenință pe Petrescu: ”Vrem să supunem Clujul. Să-i dăm două goluri în primele două minute”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 14:24 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 14:58

Stamen Belcev (51 de ani) a vorbit despre CFR în conferința de astăzi: ”Cluj e o echipă extrem de agresivă, dar vom pune cât mai multă presiune asupra adversarului. Nu vom accepta să jucăm în propria jumătate de teren”,

Stamen Belcev s-a întors la ȚSKA în această vară, după ce a promovat-o pe Arda Kargeali în premieră în elita bulgară în 2019, reușind să evite retrogradarea la întâiul sezon în prima ligă. Mai antrenase la clubul sofiot între 2016 (când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu, care demisionase) și 2018.

„ȚSKA își va face jocul obișnuit”

Acum, după 2-1 cu Sirens (Malta, turul 1), 2-0 cu BATE Borisov (Belarus, 2), 3-1 cu B36 Torshavn (Feroe, 3) și 3-1 cu Basel (Elveția, play-off), Belcev se pregătește de startul grupelor Europa League. Și pare sigur de echipa lui înaintea confruntării cu CFR.

„ȚSKA își va face jocul obișnuit, cu o posesie bună a mingii. Cluj e o echipă extrem de agresivă, vom încerca să o supunem prin posesie”, a declarat tehnicianul bulgar în conferința de astăzi, anunțând: „Vrem să dăm două goluri în primele două minute, chiar dacă nu iese întotdeauna”.

„Tensiune? În niciun caz!”

Belcev îl avertizează pe Petrescu: „Nu vom accepta să jucăm în propria jumătate de teren. Vom pune cât mai multă presiune asupra adversarului, o presiune avansată”. Dezvăluind că „nu vrem să provocăm confuzie printre băieții noștri cu prea multe variante ale jocului rivalilor. Îi pregătim însă, îi punem în gardă cu ne așteptăm”. Întrebat dacă este tensiune la echipă, acesta a răspuns: „Tensiune? În niciun caz! Trebuie să avem încredere, perseverență, să jucăm ca împotriva lui BATE și Basel”.

Fiecare punct e important, pentru că poate fi crucial. Grupa e puternică, nu există echipe slabe. Cluj e foarte tare. Ne știm atuurile și slăbiciunile. Sună ca un clișeu, dar vom încerca să profităm de punctele noastre forte și să le neutralizăm pe cele ale adversarilor.
Stamen Belcev, antrenor ȚSKA

Avem șanse să ne calificăm din această grupă. Trebuie să fim atenți, să nu greșim, să nu primim goluri copilărești. Vom aborda meciul la fel: concentrați și motivați.
Petar Zanev, fundaș stânga ȚSKA

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

PSG - MANCHESTER UNITED 1-2. Tuchel, în mare pericol după startul ratat în Champions League! Cine e gata să îi ia locul

Revanșa lui Ciro! Immobile a revenit în forță după cinci ani de absență în Ligă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
1razvanr
1razvanr  •  21 Octombrie 2020, 16:17

descultii asta nu au mai avut o victorie de 5 meciuri in marele campionat al bulgariei si ei vor sa dea 2 goluri in 2 minute

10156162893436307
Johny English  •  21 Octombrie 2020, 22:31
Postat de Florin Alexandru pe 21 Octombrie 2020, 15:02

FORTZA TSKA !! AFARA CU IMPOSTORUL !!

Impostorul fiind tu! Schimba-ti numele de urgenta, ca iti taie Alexander The Great uoutele! ))))

irr78
irr78  •  21 Octombrie 2020, 16:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează