INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BACKA TOPOLA - FCSB

BACKA TOPOLA - FCSB 6-6 (4-5 la pen.) NOTE GSP după meciul neverosimil din Serbia: apărare repetentă, vârf stelar + cât a luat Ducan

FCSB s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după o victorie de-a dreptul dramatică reușită în deplasarea cu Backa Topola. +16   FOTO
FCSB s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după o victorie de-a dreptul dramatică reușită în deplasarea cu Backa Topola.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 08:21 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 10:07

FCSB s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după o victorie de-a dreptul dramatică reușită în deplasarea cu Backa Topola. După 6-6 în 120 de minute, roș-albaștrii s-au impus la loteria penalty-urilor, într-unul dintre meciurile care vor rămâne în istoria fotbalului românesc.

  • FCSB va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu Slovan Liberec (Cehia), care a învins-o astăzi pe Riterai, scor 5-1;
  • FCSB va disputa meciul din turul 3 pe teren propriu. Data partidei este 24 septembrie;

Meciul din Serbia, desfășurat în condiții speciale, după apariția focarului de coronavirus din lotul roș-albaștrilor, a avut o desfășurare halucinantă. FCSB a condus în mai multe rânduri, însă a fost de fiecare dată egalată. Meciul s-a decis la penalty-uri, unde FCSB a avut nervii mai puternici și a găsit drumul către calificare. 

Cine a salvat-o pe FCSB în meciul de aseară? Chiar „perlele” care au rămas să ducă greul după valul de îmbolnăviri din lot. Dennis Man a reușit o „triplă” de senzație și a fost recompensat cu nota 9 de jurnaliștii Gazetei, la fel precum Florinel Coman, marcatorul golului de 1-2, cel care a readus-o pe FCSB în meci

Mult contestatul Adrian Petre a fostr trimis pe teren în minutul 21, în locul lui Pantea, și a reușit să înscrie în prelungiri, spărgând gheața în acest sezon. A primit 7 din partea Gazetei și speră să reintre în grațiile patronului Gigi Becali. 

FCSB, defensivă horror

Apărarea improvizată a roș-albaștrilor a fost, din păcate, la parametri extrem de slabi. Pantea, Briceag și Simion au avut evoluții dezolante și au primit nota 2! Panțâru a încasat nota 3, în timp ce „veteranul” Vali Crețu a primit 4. 

Goalkeeper-ul Răzvan Ducan, revenit de la FC Argeș, a fost înger și demon pentru roș-albaștri. A apărat un penalty care s-a dovedit a fi decisiv, însă a fost nesigur și a gafat în repetate rânduri pe durata celor 120 de minute. A primit nota 4 în GSP.

Folosit tot meciul, Moruțan nu a ieșit prea mult în evidență. A încasat nota 5, mai mare însă decât cea a lui Buziuc, notat cu 4.

BACKA TOPOLA - FCSB 6-6 (4-5 la pen.) NOTE GSP după meciul neverosimil din Serbia: apărare repetentă, vârf stelar + cât a luat Ducan

VIDEO Conferință Mihai Pintilii, după Backa Topola - FCSB

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Backa Topola - FCSB

+12 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Mihai Pintilii, după thriller-ul din Serbia: „Nu știu câți ne mai întoarcem acasă”

BACKA TOPOLA - FCSB 6-6 (10-11 d. pen.) » Meci pentru istorie! Premieră absolută în Europa

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (48)
ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  18 Septembrie 2020, 10:18
Postat de baddog26 pe 18 Septembrie 2020, 10:09

Sa iei gol mereu la câteva zeci de secunde, ba mai mult și cu om sau oameni în plus este ceva nemaivăzut. Și eu dacă apărăm, tot scoteam 2-3!

Asa este, nu zic nu, iar acel portar Ducan, nici in echipa cartierului nu ar avea loc si uite, chiar si in aceste conditii pe care hai sa le enumeram, FCSB tot a reusit ceva fabulos pana la urma: Antrenor GIGI BECALI- deci situatia era grava din start, 8 titulari out, rezerve ce jucau pe alte posturi cum a fost in aparare, cativa debutanti ex/copii de mingi, gen acest Ducan, si totusi in loc sa laudam daruirea, jertfa alor noștri, voi nu aveti o vorba buna pentru nimeni, decat eternele ligheane cu laturi.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Septembrie 2020, 10:05

#Aparea este "repenta"#, precum ideile care au fost debitate in aceasta pagina (de fapt o maculatura ieftina si... indigesta la citit!). Asa-i ca va este necaz ca FCSB s-a calificat iar FC Botosani nu? Cat de perversi sunteti! Rautatea "transpira" prin toti "porii materailulu". Cine va credeti voi, cei de la gsp.ro care - din jiltul vostru caldut - aruncati cu anatema intr-o echipa care, in situatia in care era, a facut o adevarata dovada de barbatie si forta, invingand o echipa formata din "11 Goliathi"(zdrahoni) dornici de afirmare? Sa va fie rusine ca nu sunteti romani ci niste mercenari care urmaresc numai "mica ciupeala" pecuiara! Muriti de ciuda, mercenarilor!

baddog26
baddog26  •  18 Septembrie 2020, 09:49

Ce fundasi sunt prin tara care pot fi cumpărați imediat, jiji dacă are cap, azi transfera de urgență 2 CD și un portar și dădaca multe mătănii sa nu mai fie cazuri noi de infectați!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează