INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - SLAVIA 0-2

Un fotbalist de la Slavia Praga a fost bătut cu pumnii în vestiar și lăsat plin de sânge! Reacția jucătorului

FOTO Imago
FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 09:52 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 09:58

Slavia Praga a învins Rangers, scor 2-0, și s-a calificat în „sferturile” Europa League. Ondrej Kudela, fundașul oaspeților, a fost bătut de coechipierii lui Ianis Hagi după partida de pe Ibrox Stadium.

Cronica meciului Rangers - Slavia Praga 0-2

Nicolae Stanciu a fost eroul Slaviei Praga și a înscris un gol superb împotriva echipei lui Ianis Hagi. Fiul „regelui” nu a evoluat în partida de pe Ibrox Stadium, iar coechipierii lui Ianis l-au bătut pe colegul lui Stanciu, Ondrej Kudela, după ce acesta l-ar fi jignit pe Glen Kamara, mijlocașul lui Rangers. Kudela ar fi folosit cuvinte cu caracter rasist.

Slavia Praga: „Kudela a fost bătut cu pumnii în vestiar și lăsat plin de sânge”

Conform presei din Cehia, Kudela „a fost bătut cu pumnii în tunel și lăsat plin de sânge, după fluierul final”, au scris jurnaliștii de la publicația Seznam Zpravy. Informația a fost confirmată și de Jaroslav Tvrdik, președintele campioanei Cehiei, iar acesta a negat că mijlocașul Slaviei ar fi avut o remarcă rasistă la adresa lui Glen Kamara.

„Fotbalistul nostru (n.r. Ondrej Kudela) a fost bătut după meci. La cererea Slaviei, poliția a intervenit. Așteptăm ca UEFA să vină cu o investigație detaliată în legătură cu acest subiect. Slavia neagă categorică că Kudela și-ar fi insultat adversarii în vreun mod rasist”, a scris Jaroslav Tvrdik pe rețelele de socializare.

Ondrej Kudela: „Neg vehement această variantă”

„După un fault brutal, i-am zis jucătorului lui Rangers (n.r. Glen Kamara): «Ești un nenorocit». Am spus-o la nervi, în emoţia meciului, dar nu am folosit vreun cuvânt care să aibă caracter rasist. Neg vehement această variantă”, a declarat Ondrej Kudela într-un comunicat oferit publicității de Glasgow Times.

Slavia respinge cu tărie acuzele dezgustătoare potrivit cărora unul dintre căpitanii echipei, Ondrej Kudela ar fi avut un comportament rasist. Culorile albe ale clubului nostru înseamnă puritatea ideii de sport şi fair-play absolut. Rivalii nu ne sunt duşmani, avem mereu respect pentru ei.

Comunicat Slavia Praga

VIDEO. Romelo Lukaku a făcut spectacol într-un meci cu Slavia Praga

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce veste au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă înainte de următorul duel din Serie A » Ce sprijin vor avea la partida cu Genoa

Miracolul de la Zagreb » Ce performanță a reușit Dinamo în cupele europene după 51 de ani

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
341576663767377
Giovanni Rinaldo  •  19 Martie 2021, 22:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

296839007513707
Cris Juganaru  •  19 Martie 2021, 20:44
Postat de Alexandru Tudoran pe 19 Martie 2021, 20:15

***

Cat de *** poti sa fii! Daca ti ar spune cineva ca se chisa pe tot neamul tau de albinosi, de la ascendenti la descendenti, cum te ai simti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  19 Martie 2021, 20:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează