INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2. Cel mai bun om de la FCSB, stresat de problemele de la echipă: „Am doi copii şi încerc să mă feresc cât mai mult de contactul cu lumea”

Cătălin Straton, cel mai bun jucător de la FCSB în meciul cu Slovan +20   FOTO
Cătălin Straton, cel mai bun jucător de la FCSB în meciul cu Slovan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 08:03 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 10:17

Cătălin Straton, cel mai bun jucător de la FCSB în meciul cu Slovan Liberec, 0-2, a analizat eliminarea roș-albaștrilor din preliminariile Europa League.

Aflat la al doilea meci la FCSB, după transferul de la Dinamo, portarul de 30 de ani a vorbit despre înfrângerea în fața cehilor și despre problemele cauzate de focarul de COVID-19 de la echipa roș-albastră.

„Aş vrea să încep cu începutul şi să-i felicit pe acești copii de la această echipă şi să le transmit pe această cale să nu fie suparăți. Este greu! Sunt copii şi mă bucur că au jucat aşa bine. Poate cu putină șansă, ne puteam califica. Cred că dacă eram cu prima echipă, cu tot respectul pentru cei de la Slovan, nici nu stăteam la discuţii!

Probleme sunt, vor mai fi. Probabil şi la alte echipe, deşi nu îmi doresc asta. Aşa este cursul vieţii. Știam că depindem de acest meci, dar din păcate nu s-a putut alinia echipa care s-a dorit

Eu, dacă scap şi din acest focar, după problema de la fosta echipă (n.r- Dinamo), o să mă duc acasă şi o să mă felicit cu soţia. Şi eu sunt puţin stresat pentru că am doi copii și mă gândesc să mă feresc cât mai mult. Încerc să evit cât se poate contactul cu lumea. Suntem la fotbal și nu mă dau la o parte. Dacă va fi să îl iau, asta este”, a declarat Cătălin Straton, la TV Telekom Sport.

Cană este un copil foarte bun. Şi-a demonstrat valoarea şi cu FC Argeş, şi azi. Se poate întâmpla oricui, trebuie să treacă peste asta. Sunt sigur că vor veni momente când va fi decisiv 
- Cătălin Straton  

7 a fost notaprimită de Cătălin Straton din partea GSP după FCSB - Slovan Liberec 0-2

VIDEO Vivi Răchită, reacție după eliminarea FCSB-ului din Europa: „Straton nu este un erou”

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Slovan Liberec 0-2

+16 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Se destramă FCSB după eliminarea din Europa League? „Gigi Becali e forțat să facă asta”

Mihai Pintilii: „Dacă îi aveam pe ei 3, ne calificam!” + doi fotbaliști au jucat accidentați: „Au fost incredibili!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  25 Septembrie 2020, 10:42

Dacă Cană(scuzați cacofonia)nu ar fi fost eliminat,Steaua s-ar fi calificat.Ce ocazie a avut Adi Petre.Tânărul ăsta are valoarea lui Tudorie,adică modestă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează