INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - BRUGGE 1-1

Mircea Lucescu: „Am făcut o greșeală mare și am ratat obiectivul!”

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a remizat cu belgienii de la Club Brugge, scor 1-1, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League.
Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a remizat cu belgienii de la Club Brugge, scor 1-1, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2021 07:58 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 09:37

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a remizat cu belgienii de la Club Brugge, scor 1-1, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League. Tehnicianul român în vârstă de 75 de ani a tras concluziile la final.

  • Returul Club Brugge - Dinamo Kiev se joacă joia viitoare, de la ora 22:00.

„Ar fi fost mai bine 1-0, era un rezultat de calificare. Obiectivul nostru a fost să nu primim gol acasă, în primul rând. Într-o dispută cu două meciuri, e foarte important să nu primeşti gol. Am primit însă, dintr-o greşeală destul de mare, tocmai în momentul în care echipa juca bine. Portarul trebuia să iasă în situaţia aia. Din păcate, n-a simţit momentul. Sigur, i se poate întâmpla oricui. Nu e el vinovat, putea doar să ne ajute mai mult. E de vină marcajul pe care l-am făcut

Am întâlnit o echipă care se vede că vine după 6-7 meciuri de campionat, cu un ritm de competiție superior. Au câştigat duelurile individuale cu noi, dar meciul a fost echilibrat. Până la urmă, rezultatul e conform cu jocul. N-am avut curaj. Se vede că ne lipsesc meciurile importante, am făcut greşeli uşoare la mijlocul terenului, pase copilăreşti greșite. 

Din păcate, am abuzat de pase lungi, ei fiind mai puternici decât noi. Avem peste o săptămână meciul retur, acum ştim cu cine ne întâlnim, ştim ce nivel au. Sper ca, până atunci, să fim într-o formă mai bună”, a declarat Lucescu la conferința de presă.

Mircea Lucescu și-a certat portarul

În prima repriză, kievenii au avut două ocazii mari, dar Buialski a trimis cu capul de fiecare dată peste transversală. Același Buialski a deschis scorul (62), superb, șutând de la 16 metri la colțul lung, în plasa laterală. Era primul șut pe poartă. Doar cinci minute s-au bucurat gazdele. 

Flamanzii au înscris după un corner. Cap Mechele. Portarul Bușcian „dormea” în mijlocul careului mic. 1-1 (67). Așa s-a terminat. La ieșirea de pe teren, „Il Luce” l-a certat rău pe Bușcian. Considerat vinovat de antrenor pentru golul egalării, gol care ar putea-o costa calificarea pe Dinamo. 

Citește mai multe știri din Europa League:

Doi jucători prinși dopați la un club din Europa League! Ce pedeapsă au primit

Scandalul capătă proporții! Istvan Kovacs, atacat după prestaţia de la Braga - AS Roma: „Nici în Sudan nu vezi așa ceva”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează